Vica Blochina, super relaxare in autoizolare!

Autoizolarea este diferita de la o persoana la alta, fiecare alegand sa isi ocupe timpul petrecut in casa asa cum considera ca este mai bine.


Vedetele chiar le arata fanilor de pe retelele de socializare ce fac in autoizolare, iar in urma cu aproximativ 24 de ore, Vica Blochina a surprins cu filmuletele postate pe instastory. In clipurile video, fosta balerina este acoperita doar cu un prosop, in timp ce o femeie ii face masaj.

Acest tip de filmulete nu este nou pentru cei care o urmaresc pe Vica Blochina pe Instagram, ea postand si lunile trecute clipuri in care aceeasi doamna ii facea masaj. Mai mult decat atat, vedeta a postat si cateva fotografii in care isi indeamna fanele sa aiba grija de ele, chiar daca nu ies din casa.
loading...
„#stayhome #staysafe #loveyourself! Sa nu va prind prin casa cu pijamale si halate flausate, sosete groase, parul nespalat!! Nu suntem bolnave! Doar respectam regulile! Deci ne respectam si ne iubim! Ne aranjam, ne spalam, ne cremuim, ne parfumam!!! Facem sport! Sa fim super exemplu pentru familia noastra, sotii vostri, iubitii si copiii!! Barbatul tau sa fie mandru de tine”, a scris Vica Blochina in dreptul unei fotografii.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro