Acuzatii pentru Gina Pistol: ”Face echipa cu ea de atatia ani!”

Emisiunea Asia Express, sezonul 3, s-a terminat, dar scandalul a inceput. Fanii emsiunii aduc acuzatii grave la adresa Ginei Pistol, dar nu numai, dupa ce Sorin Bontea si Razvan Fodor au fost numiti castigatorii unui premiu in valoare de 30.000 de euro.

Fanii emisiunii Asia Express s-au incins in declaratii pe pagina de Facebook a emisiunii, unii dintre ei aducand acuzatii grave cu privire la modul in care s-a desfasurat emisiunea, dar si cu privire la deznodamant. Astfel ca mesajele au inceput sa curga pe pagina de socializare a emisiunii, iar acuzatiile fanilor sunt cat se poate de grave.

”Se vede foarte clar in unele secvente ca lucrurile nu sunt naturale. Sunt scene in care se observa ca stiau anumite lucruri, pe care in acel stres fiind nu aveai cum sa le dibuiesti asa usor. Nu este emisiunea Ginei, dar tocmai, echipa si productia Antenei este aceeasi, iar Bontea este singurul dintre concurenti care face parte din echipa Antenei si face rating postului TV de ani intregi. Nu cumva e la mintea cocosului ca Antena 1 a decis ca Bontea sa castige fiindca era singurul dintre concurenti care face parte din echipa de atatia ani?”

”M-am uitat la toate cele trei sezoane Asia Express, fara sa pierd nicio editie, insa aceasta finala pare ca a fost aranjata. S-a simtit ceva stangaci in reactiile tuturor fata de celelalte sezoane cand s-a transmis o emotie sincera. Era de asteptat inca de la inceput sa castige Bontea pentru ca face echipa cu Gina de atata amar de ani in emisiunea Chefilor. Imi pare rau ca si aceasta emisiune se va duce de rapa ca multe altele. Cand incepi sa aranjezi lucrurile si nu le lasi sa decurga natural, se observa, si emisiunea decade. Pacat! Speak si Stefania meritau totul”, au transmis internautii.

loading...
Sorin Bontea si Razvan Fodor sunt castigatorii sezonului 3 Asia Express, Drumul Comorilor.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro