Adda si Catalin Rizea, la un pas de divort dupa competitia din Asia?

Adda si Catalin Rizea sunt unul dintre cele mai controversate cupluri care au participat la competitia din Asia.

Desi au fost criticati de telespectatori, Adda si Catalin sustin ca experienta din Asia nu le-a afectat mariajul. Dimpotriva, ei sustin ca se iubesc si mai mult.

Ei au declarat ca a fost un test extrem de greu pentru casnicia lor, dar stiau ca nu va fi afectata.

”A fost un test extrem de greu, insa nu am simtit niciodata ca ne va afecta viata personala. Noi suntem foarte pasionali, luptatori si, repet, incapatanati. De aceea au iesit scantei. Eu am gura foarte mare, iar Catalin e mult prea calm. Ce a fost acolo nu are legatura cu realitatea! Asia Express e, cumva, intr-o alta dimensiune. Si acasa ne mai certam, e normal, dar nu asa! Oricum ar fi, avem multa sare si piper si avem o relatie foarte dinamica si pasionala!”, a declarat cantareata pentru Viva.ro.

loading...
Cantareata a ingropat orice zvon legat de un divort intre ea si sotul ei. Ea a declarat pentru sursa citata ca o casnicie inseamna si momente grele, nu doar bune.

„Nu ne-a afectat relatia absolut deloc! Casnicia e si despre greu, nu doar despre bine. Cand se intampla ceva gresit, repari acel lucru, nu-l abandonezi! Lucrezi la el!”, a mai zis cantareata.

Adda a vorbit despre experienta din Asia dupa eliminarea ei si a sotului ei din competitie.

Nu de putine ori, camerele de filmat au surprins adevarate certuri intre Adda si sotul ei, iar artista fiind cea care ‘se aprindea’ cel mai repede. Agresivitatea Addei atingea cote inalte de pe multe ori, astfel incat, multi telespectatori au fost ferm convinsi ca dupa aceasta competitie cei voi se vor desparti.

„Iti multumesc, Catalin, ca mi-ai fost si imi esti sprijin mereu! Sunt o crizata cu gura mare care urla si te supara, dar care uita in 5 minute ce a zis si nu mai stie cum sa te impace. Dar eu am inima la fel de mare precum gura! Promit! Sunt o norocoasa ca te am, da’ si tu esti norocos”, a declarat Adda.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro