Andreea Balan s-a sarutat cu Liviu Varciu.

Andreea Balan a aruncat bomba la tv. S-a sarutat cu Liviu Varciu in baie.

Aflata in plin divort si scandal cu actorul george Burcea, Andreea Balan a facut recent declaratii socante despre ea si nimeni altul decat Liviu Varciu.

Invitata la o emisiune tv, frumoasa cantareata a oferit detalii absolut picante din trecut, care il au ca protagonist pe Liviu Varciu. Totul s-a intamplat in urma cu multi ani, pe vremea cand trupa din care a facut parte Varciu, L.A, a cantat in deschiderea unui concert Andre, la Sala Palatului. Andreea a marturisit ca s-a sarutat cu Varciu.
loading...
„Liviu m-a pupat pe gura intr-o toaleta, iar pe Antoneasca in piscina. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la Andre.

Eram in turneu, noua ne placea de el… (N.r. Eram intr-o toaleta pentru ca) trebuia sa ma ascult de taica-miu, sa nu ma vada. Si nu la orice toaleta, la Sala Palatului. Ei au cantat in deschiderea noastra,” a declarat Andreea Balan, in cadrul emisiunii.

Liviu Varciu este cunoscut ca fiind un mare cuceritor, intrucat mai multe femei celebre din Romania au trecut prin cu care are o fetita, si alaturi de care urmeaza sa devina tata pentru a treia oara, caci partenera lui de viata este insarcinata pentru a doua oara. Liviu mai are o fata dintr-o casnicie anterioara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro