Bianca de la Puterea Dragostei are o sora foarte frumoasa!

Bianca de la Puterea Dragostei are o sora foarte frumoasa! Pustoaica este „febletea” brunetei!

Bianca Comanici este una dintre cele mai indragite concurente de la „Puterea Dragostei”. Frumoasa bruneta a castigat primul sezon al show-ului matrimonial si a incasat premiul „favorita saptamaniii” de nenumarate ori.

Ei bine, in ciuda popularitatii castigate si a sentimentelor puternice pe care le are pentru Livian, desi nu mai este iubita lui, protagonista noastra este coplesita de dorul de familia ei. Tanara a marturisit, de cateva ori, in emisiune, ca a fost in pragul depresiei pentru ca le simte lipsa apropiatilor ei.

„Cred ca sunt singura concurenta care nu a mai fost acasa de aproape un an. Mi-e greu, mi-e tare dor de familia mea. Nu pot sa spun, aici mi-e bine, il am pe Livian langa mine, el ma incurajeaza, dar deja dorul de casa ma macina, sunt in depresie. Am si vorbit cu Andreea Mantea despre asta, poate voi reusi sa merg si eu acasa macar cateva zile”, declara Bianca acum ceva timp.

loading...
Ei bine, „febletea” Biancai este sora ei mai mica pe care fosta iubita a lui Livian abia asteapta sa o stranga in brate. Pustoaica seamana foarte bine cu concurenta de la Puterea Dragostei, este sarguincioasa si are rezultate foarte bune la scoala.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro