Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescenta!

Bianca de la Puterea dragostei si-a facut o operatie estetica la varsta de 14 ani, pentru a corecta o problema medicala.

Bianca, una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei, a povestit ca in copilarie a avut o problema la ochi, strabism, iar ca la varsta de 14 ani s-a operat.

Frumoasa concurenta sustine ca este singura operatie estetica pe care o are si ca recent si-a injectat buzele, in rest este naturala.

”Am o singura operatie estetica, la ochi. Am avut strabism si la 14 ani m-am operat ca privirea sa-mi fie dreapta. Probabil ca de aceea se mai vede uneori ca ma mai uit stramb. Eu am in continuare strabism, vad la fel ca inainte de operatie. Mi-a fost facuta insa o operatie estetica pentru ca s-a lucrat la muschi, la pleoape, ca sa-mi indrepte privirea”, a povestit Bianca despre operatia sa la ochi.

loading...
Fratele Biancai sustine ca acest complex a facut-o sa caute mai multa atentie in momentul in care s-a operat si a inceput sa prinda incredere.

„Inainte de Puterea Dragostei, Bianca era foarte irascibila. Orice chestie nasoala spusa despre ea, o lua foarte nasol. Acum e un pic mai matura, gestioneaza situatiile mult mai bine. Orice lucru rau spus despre Bianca, pe ea nu o afecteza.

Cand era mai mica Bianca era foarte grasuta, porecla ei era „Grasime”, a avut si probleme cu ochii, a avut strabism. S-a operat si dupa ca orice copil care are o problema de complexitate pe care o depaseste, normal ca incepe sa prinda putina incredere. Despre videochat mi-a spus ea. Nu pot sa zic ca i-am dat OK-ul, dar nici nu am incuratajat-o. Fiecare om are drumul sau in viata. Am incercat sa-i fiu frate, sa o ajut cu cele mai bune sfaturi in viata. Nu sunt de acord ca sora mea sa faca videochat.”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro