Carmen de la Salciua a luat decizia cea mare

Carmen de la Salciua se afla in izolare la domiciliu de mai multe zile si se pare ca a avut timp de gandire pentru anumite decizii.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicii de petrecere si a format un cuplu alaturi de Culita Sterp. Dupa un divort si mai multe impacari si despartiri cei doi artisti au ales ca este mult mai bine pentru ei sa mearga pe drumuri in viata. Chiar el a declarat despre fosta lui sotie ca ea are pretentii mult prea mari de la un barabat, iar el nu indeplineste acele standarde.

Intr-un interviu acordat recent Carmen de la Salciua a dezvaluit timid ca exista un barbat in viata ei care ii ofera ceea ce are ea nevoie. Artista spune ca a invatat din greselile facute in trecut si nu mai vrea sa se afiseze.

„Aceasta latura e un subiect pe care mereu l-am considerat de domeniul discretiei, mi-am invatat prea bine lectia trecutului si acum cred ca fericirea si iubirea trebuie dozate altfel, astfel incat acest scut sa te protejeze de energii negative si de invidiosi. cred ca nu e momentul potrivit pentru astfel de dezvaluiri, insa cu siguranta va voi prezenta la momentul pe cel care are grija sa zambesc mereu.”, a povestit Carmen de la Salciua.

loading...
Pandemia de coronavirus o tine in casa pe frumoasa artista, motiv pentru care a recurs la activitati menita sa-i usureze perioada de carantina. Carmen de Salciua a stat in bucatarie astazi si a facut tiramisu, dupa care postat pe contul ei de Instagram ca dupa ce va iesi din carantina de va marita.

„Dupa ce ies din carantina asta… ma marit”, a scris Carmen de la Salciua in dreptul fotografiei postate pe Instastory.

Momentan nu se stie daca artista chiar a facut o aluzie asupra faptului ca si-a gasit iubirea vietii sale si vrea sa faca pasul cel mare sau a spus asta doar pentru a da de inteles ca este o femeie de casa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro