CAT DE FRUMOASA ESTE IOANA MARCU, IUBITA LUI CIPRIAN MARICA!

Ioana este fara dar si poate o femeie extrem de frumoasa, aparitiile ei fiind spectaculoase si fara de cusur. Totusi, nu doar frumusetea este de laudat la ea, caci Ioana este din Constanta, unde a terminat si Facultatea de Medicina.

Cei doi au impreuna doi copii minunati, Ciprian devenind tata pentru prima oara in noiembrie 2016. La scurt timp, Ioana a ramas din nou insarcinata, iar in 2018, acestia deveneau din nou parinti.

Ioana are o silueta superba, asa ca nici nu se vede ca a dat nastere la doi copii. Desi formeaza o familie deja, acestia nu au simtit nevoia sa isi oficializeze relatia printr-o casatorie.

„Nu stiam cum va fi, daca va fi de lunga durata sau nu. Nu cred ca un act schimba datele problemei sau lucrurile. Traim foarte bine si nu avem nicio problema. Familia mea e in siguranta si asa, nu trebuie sa se simta in siguranta in spatele unui act.”, spunea in trecut Ciprian Marica.

loading...
„Eu nu cred in reguli. Atata timp cat noi suntem bine asa, nu inteleg de ce un act ar trebui sa schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranta in plus. Si, repet, la noi in familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema.”, povestea acesta.

Ioana Marcu este extrem de discreta atunci cand vine vorba despre aparitiile ei din showbiz, chiar daca este impreuna cu Ciprian Marica. Desi cei doi trec acum prin mai multe provocari, tinand cont de filmuletul in care fostul fotbalist era surprins cu o alta femeie, Marica povestea acum ceva vreme ca iubita sa este o persoana pe cat de frumoasa, pe atat de simpla.

„Ea e o fata simpla, care nu incearca sa epateze, o fata cu bun gust, dulce si sincera. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e sa fie feminina, e cel mai mare atu. Frumusetea nu e primordiala. Bineinteles, primul lucru la care te uiti e aspectul fizic, dar apoi descoperi si alte lucruri”, povestea acesta in trecut despre femeia ce i-a daruit doi copii.

Cat despre cum s-au intalnit, ei bine, Ioana abia terminase facultatea si facea practica la cabinetul la care Marica mergea pe atunci.

„Lucrurile s-au petrecut natural intre noi. Ioana a terminat anul acesta Facultatea de Medicina si facea practica la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Asa ne-am cunoscut.”, a povestit acesta.

loading...
„Mi s-a parut ca are ceva anume si chiar are acel ceva… Avand o anume varsta, am considerat ca trebuie sa-i acord timp, sa cunosti omul si sa te alegi cu ceva in urma relatiei respective.”, a continuat fostul fotbalist.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro