Ce a spus Speak despre castigatorii Asia Express? „Sorin Bontea si Fodor sunt…”

Finala Asia Express. Sorin Bontea si Razvan Fodor au fost marii castigatori ai competitiei de pe Drumul Comorilor.

Dupa 2 luni petrecute prin Filipine si Taiwan, marele premiu a fost castigat de „reactoarele 3 si 4”, asa cum singuri s-au intitulat – Razvan Fodor si Sorin Bontea.

Speak si Stefania, echipa de pe locul secund, au luptat si ei la fel de mult. Mai mult, cele doua echipe au reusit sa lege o prietenie frumoasa pe parcursul aventurii lor in competitie.

„Ne-am inteles cel mai bine, vorbeste lumea de o echipa… cu Fodor si Bontea. Sunt niste tipi super. Super simpatici. Lasand la o parte toate astea, a fost singura echipa cu care am rezonat foarte mult pentru ca erau foarte umani. Si aveau treburile astea pe care le avem si noi la baza, umilinta aia. Trebuie sa te umilesti acolo, trebuie sa fii umil. Erau foarte umani.”, declara Speak intr-un interviu pentru unica.ro.

loading...
Razvan Fodor si Sorin Bontea au adus acasa premiul de 30.000 de euro. Dupa ce s-a aflat ca cei doi au castigat, chef Sorin Bontea a fcaut o postare emotionanta pe retelele de socializare.

„Cand ajungi la 50 de ani te gandesti ca viata nu prea mai are cu ce sa te surprinda. Lucrurile sunt deja asezate la varsta asta si totul are cat de cat un curs firesc. Asta gandeam inainte de experienta Asia Express. Ce s-a intamplat dupa, e cu totul alta poveste! Da, varsta chiar e doar o cifra si important e cum ne raportam noi la ce vedem in buletin. Sa iesi din zona de confort inseamna sa incepi sa te cunosti cu adevarat. Asa am descoperit ca inca mai duc si duc bine!”, a declarat castigatorul, pe pagina lui de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro