Ce cadou a primit Andra Volos de la Bogdan Mocanu

Andra Volos isi sarbatoreste astazi ziua de nastere si are casa plina de cadouri de la persoanele cele mai dragi, insa cel mai important este cel de la Bogdan.

Ce cadou a primit Andra Volos de la Bogdan Mocanu. Andra Volos a implini astazi, 27 aprilie, frumoasa varsta de ani si este in culmea fericirii. Frumoasa fosta concurenta de la Puterea Dragostei a avut parte de cele mai frumoase surprize inca de la miezul noptii. Jador, impreuna cu alti prieteni buni si Bogdan Moanu, bineinteles, i-au luat un tort Andrei si i-au cantat „La multi ani!”.

Andra Volos a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei si a ramas in continuare in atentia fanilor. Printre primii care i-au facut urari au fost Bogdan, cumnata sa, Laura, dar si numerosi concurenti din competitia moderata de Andreea Mantea: Andreea Pirui, Bianca Comanici, Manuela Oprisu.

Andra a primit o sumedenie de cadouri care de care mai interesante si mai extravagante, dar a recunscut ca cel mai importamt este cel primit de la Bogdan Mocanu. Andra a primit un buchet de trandafiri rosii imens care numara peste 100 de fire de trandafir, dar si un set pretios format din colier si bratara.

loading...
„Cel mai frumos cadou primit de la iubitul meu. Doamne, ador, il iubesc si mi-am dorit cel mai mult acest colier si aceasta bratara”, a spus Andra Volos pe story atunci cand le-a prezentat internautilor cadourile pe care le-a primit de la cei dragi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro