Ce studii are, de fapt, Bianca Dragusanu? Asta nu se stia despre ea!

Bianca Dragusanu, ce studii are, de fapt! Nu ai fi crezut asta despre ea.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania inca de la debutul ei in showbiz, in urma cu mai bine de zece ani. Blonda a iesit in evidenta gratie aspectului fizic, dar si prin prisma relatiilor cu nabadai pe care le-a avut de cand este in lumina reflectoarelor. Ultima, cea cu Alex Bodi, care a devenit intre timp fostul ei sot, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Stim cu totii despre bataile dintre ei, despre tentativele de sinucidere, despre impacarile rasunatoare si multe alte detalii pe care le-au dat chiar ei, in fata camerelor de filmat.

Se pare insa ca, acum, cei doi ar fi din nou impreuna, dupa ce omul de afaceri ar fi venit, de urgenta, in tara, sa discute cu fosta prezentatoare tv. Ei bine, daca despre viata amoroasa a Biancai se stie aproape tot, nu acelasi lucru se poate spune si despre…studiile blondei. Presa a aflat insa ca, in ciuda parerii generale, protagonista noastra a avut rezultate onorabile pe bancile scolii.

loading...
Cea care a fost supranumita „Blonda lui Bote” a inceput liceul la Deva, insa l-a schimbat de trei ori.

Initial s-a transferat la un liceu teoretic din Petrosani, dar a terminat clasa a XII-a in anul 2002, la un liceu economic din acelasi oras.

Potrivit cancan.ro, Bianca a avut note bune la Bacalaureat: 9 la proba orala de limba si literatura romana, 9 la proba scrisa, 8.50 la engleza, 7.20 la matematica, 10 la tehnica servirii consumatorilor si 10 la educatie fizica.

Astfel, media Biancai Dragusanu la Bacalaureat a fost de 8.95. Ulterior, Bianca s-a inscris la facultate, dar nu a terminat-o.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro