Ce va face Adelina Pestritu, dupa ce se va termina criza

Pentru Adelina Pestritu, haosul pandemiei a inceput cu mult inainte ca starea de urgenta sa fie decretata in Romania, astel ca dupa o vizita la Milano au urmat cinci saptamani de izolare, anularea unei calatorii in SUA, dar si reevaluarea afacerilor pe care le are si a intregii vieti.

Adelina Pestritu a acordat un interviu revistei OK Magazine, in care povesteste cum arata viata ei in plina pandemie de coronavirus. Astfel ca, acum are mult timp de gandire la planurile sale de viitor, dar nu numai. Aceasta spune ca in viitorul apropiat va continua sa pastreze distanta.

In viitorul apropiat voi pastra distanta. Pentru ca am realizat ca multi oameni nu isi dau seama cat de mult rau pot face ignorand un lucru vital, sanatatea lor si a celor din jur. Este o masura de protectie pe care mi-am impus sa o iau chiar si atunci cand va trece pandemia. Imi gestionez mult mai bine banii, mancarea pe care o consum si toate cele necesare traiului de zi cu zi. Este, de fapt ,o trezire la realitate. Aveam nevoie sa invatam niste lucruri sau sa le redescoperim pe pielea noastra, desi poate le stiam in teorie”, a precizat Adelina Pestritu.

Adelina Pestritu a fost nevoita sa-si amane si luna de miere pentru viitor.

loading...
”Se pare ca o sa ne facem luna de miere la batranete, dar ce poate fi mai romantic decat doi batranei pe un vas de croaziera, facand inconjurul lumii, tinandu-se de mana si cu milioane de prieteni virtuali alaturi?!”.

Tot la capitolul planuri de viitor intra si acela de a-i face un fratior sau o suriora micutei Zeny. Cu toate ca acum are timp din belsug la dispozitie, vedeta nu se vede facand acest pas in acest moment:

Da. Ne dorim, dar nu ascund faptul ca perioada asta ridica multe semne de intrebare. Nu stim daca este momentul potrivit pentru acest pas, mai ales ca medicii sunt efectiv epuizati de tot ceea ce se petrece. Sa duci o sarcina in aceste vremuri mi se pare o dovada de curaj. Ne dorim in continuare, dar nu stim cand se va intampla. Dumnezeu stie…”.

Iar cand epidemia de coronavirus se va sfarsi, primul lucru pe care il va face este sa-si stranga familia in brate. Apoi, va merge la un salon de infrumusetare: ”Mi-e dor de mine si de viata pe care o aveam inainte”.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro