Ciara a dezvaluit genul celui de-al treilea bebelus!

Vedeta este in culmea fericirii dupa ce a mers la ecografie si a aflat genul celui de-al treilea bebelus. Cum au reactionat ceilalti doi copii pe care ii are.

La trei luni dupa ce a anuntat ca va deveni mama pentru a treia oara, Ciara le-a facut o mare surpriza fanilor sai.

Indragita artista care este cu Russell Wilson le-a dezvaluit fanilor sai la inceputul anului ca urmeaza sa devina mama din nou. Vedeta mai are un copil nascut in 2014 cu artistul Future, cu care a fost logodita timp de un an, iar cu Russell Wilson are o fetita, nascuta in anul 2017.
loading...
Zilele trecute, Ciara le-a dezvaluit fanilor genul celui de-al treilea bebelus. Vedeta a filmat si reactia celor doi copii ai sai, in timp ce le arata daca va mai fi in familie un print sau o printesa.
Russell a fost cel care a filmat intregul moment atat de emotionant. In timp ce micutul Future spera sa fie vorba despre un baietel sau Sienna isi dorea o fetita, confetti-urile au dezvaluit ca in familie va mai veni un baietel.

In ultimele saptamani, Ciara si sotul sau s-au implicat masiv in lupta impotriva coronavirusului si au donat peste un milion de portii de mancare pentru bancile de alimente afectate de pandemie, iar gestul a fost unul apreciat de catre toti fanii lor.

Zilele trecute, Ciara a mers la o noua ecografie, insa accesul sotului nu a fost permis, asa ca a fost nevoita sa ii arate intregul moment pe Skype, pentru ca el sa nu rateze acest moment atat de important pentru intreaga familie.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro