Decizie fara precedent luata de Marcel Vela.

In toata aceasta perioada, de la intrarea in starea de urgenta, pe micile ecrane dar si pe facebook, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a a avut o prezenta continua si consistenta. Zilele acestea Marcel Vela a facut un anunt pentru cei care doresc sa intre in legatura cu el.

Nu este o decizie ”soc” ceea ce a anuntat ministrul, dar putem spune ca este una bine-venita, in contextul actualei situatii si a faptului ca foarte multa lume cauta si isi doreste raspunsuri la multele intrebari aparute in aceasta perioada. Astfel ca, pentru a veni in intampinarea acestora, Marcel Vela a decis ca este cazul sa fie mai deschis, cel putin pe retelele de socializare, si sa raspunda la intrebarile venite direct din partea romanilor.

„Imi doresc sa ramanem intr-o discutie continua si contructiva. Intotdeauna am incurajat si voi incuraja dialogul deschis si liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatarile dumneavoastra din teritoriu, intrebarile dar si opiniile exprimate coerent, indiferent daca sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus catre evolutie si tocmai din acest motiv imi doresc sa fiu mai aproape de parerile dumneavostra”, a scris Vela pe Facebook.

Conform celor anuntate de Marcel Vela, in fiecare zi de miercuri, pe contul personal de facebook, nu pe pagina, ministrul va incerca sa raspunda tuturor intrebarilor pertinente venite din partea romanilor si va incerca sa faca lumina in anumite probleme care nu au fost intelese pe deplin.

loading...
„Cu acest scop in minte, mi-am propus ca in fiecare zi de miercuri, incepand de maine, sa raspund intrebarilor venite pe contul meu public de social media. Maine dimineata printr-o postare o sa lansez invitatia catre dumneavoastra de a-mi scrie intrebarile pe care le aveti pentru mine. La sapte dintre acestea, alese in mod aleatoriu, voi raspunde intr-un video la final de zi”, a precizat el.

El a adaugat ca va raspunde „doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii si celor ce detin un cont real de Facebook”.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro