Doi concurenti de la Puterea dragostei fac nunta la anul

Cei doi concurenti isi traiesc povestea de dragoste si vor sa devina o familie cat mai repede. Anuntul i-a luat prin surprindere pe fanii lor.

Veste uriasa la Puterea dragostei. Doi concurenti au decis sa faca pasul cel mare, iar familia si prietenii sunt in culmea fericirii.

Desi sunt de doar cateva saptamani impreuna si relatia lor a fost destul de incercata in ultimele zile, Bernadett si Philip sunt hotarati sa se casatoreasca.

In editia de vineri, cei doi concurenti au transmis un mesaj pentru familiile lor, aflate in Romania. Berna si iubitul sau le-au dezvaluit celor dragi ca se iubesc extrem de mult si ca planuiesc ca la anul sa isi oficializeze relatia.

loading...
„Vin cu Bernuta mea acasa, iar la anul ne casatorim”, a anuntat Philip, extrem de hotarat.

Vestea poate fi surprinzatoare pentru multi fani de-ai emisiunii, mai ales ca in ultimele zile Philip a acuzat-o pe Berna ca ii ascunde multe lucruri. Aceasta l-a mintit ca se afla in camera si a fost prinsa cu minciuna, caci a stat minute in sir cu alti colegi de competitie.

In plus, Berna a mai fost implicata intr-un scandal de proportii, dupa ce s-a aflat ca i-a trimis mai multe mesaje lui Jador, cu care a fost la un pas de a forma un cuplu. Insa, cei doi indragostiti vor sa isi mai acorde o sansa si sa se cunoasca si mai bine in afara competitiei dupa ce se va termina sezonul al doilea, iar la anul sa faca si pasul cel mare.

Pana in prezent, numai un cuplu de la Puterea dragostei a facut pasul cel mare, Simina si Alex Zanoaga au devenit sot si sotie la inceputul anului. In plus, la inceputul lunii aprilie, cei doi au devenit si parinti.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro