George de la Insula iubirii a devenit tatic. Ce nume deosebit i-a ales fetitei sale

George de la Insula iubirii a devenit tatic pentru prima data si este in culmea fericirii. Emotiile au fost foarte mari si astepta cu mare nerabdare sa-si vada fetita.

Pentru acest moment special din viata lui, fosta ispita masculina de la Antena 1 a filmat un video pentru canalul sau de YouTube. George de la Insula iubirii a devenit tatic si are o fetita perfect sanatoasa.

‘Ma duc sa o iau de la spital pe Zahara si pe Madalina. Abia astept sa ajung la ele, sa le vad. Este pentru mine cea mai mare realizare a mea. (…) Am emotii. (…) Am luat-o si pe Zahara. Sunt emotionat pana in maduva oaselor.’, a spus George de la Insula iubirii.

Numele micutei este Zahara si este unul deosebit. Cei doi parinti si bucura acum de viata de familie si isi indreapta toata atentia asupra fiicei lor.

loading...
Inainte cu doar cateva zile de a veni Zahara pe lume, fratele lui George de la Insula iubirii, Alexandru Zanoaga, a devenit si el tatic, insa de baiat. Astfel ca in casa lor au venit doi bebelusi la distanta de doar cateva zile.
George de la Insula iubirii a povestit la Xtra Night Show ca femeia care ii va aduce pe lume primul copil este mai mare decat el, iar relatia lor a inceput atunci cand el s-a intors din Thailanda.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro