Gigi Becali continua lupta cu noul coronavirus

Desi, din cauza panemiei e coronavirus, a decis sa le micsoreze salariile jucatorilor de la FCBS, Gigi Becali da dovada, inca o data, ca are o inima foarte mare.

Omul de afaceri declara aproape zilnic ca ii ajuta, asa cum poate el, pe medici si pe romanii infectati cu noul coronavirus. Pana acum, el a donat bani, aparatura si mancare si, mai mult decat atat, a dezvaluit ca a cumparat pentru clinica lui 2.000 de teste pentru coronavirus.

Gigi Becali a mers chiar mai departe si a incercat sa afle daca exista un antidote pentru coronavirus, iar zilele trecute a anuntat la Romania TV ca a cumparat 120.000 de pastille pentru pacientii internati in Romania.
loading...
„Am platit 120.000 de pastile de antidot din Rusia si nu le puteam primi daca nu primeam aprobarea de la minister. Am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am platit, trebuie sa ajunga 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am platit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeana, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul si il dau gratuit la Matei Bals. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toata averea mea eu vreau sa ajut oameni”, a spus Gigi Becali.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro