Jador de la Puterea Dragostei a recunoscut totul

Jador de la Puterea Dragoste a recunoscut ca are o relatie foarte buna cu Georgiana, fosta lui iubita, si ca isi doreste sa formeze un cuplu cu ea.

Jador este unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Puterea Dragostei, desia a les sa paraseasca emisiunea. Manelistul a starnit destul de multe controverse in timpul sederii lui in Turcia, iar relatia lui cu Georgiana a fost tot timpul invaluita in mister. nu o data s-a spus ca artistul ar avea inca o relatie cu ea si ca a ales sa participe la emisiunea prezentata de Andreaa Mantea doar pentru a castiga mai multa popularitate.

Jador a negat tot timpul ca ar fi fost cuplat cu Georgiana in timpul participarii lui la Puterea dragostei. In schimb, e recunoscut ca a fost intr-o relatie cu ea inaine de a participa in show-ul de televiziune si ca au ramas buni prieteni. Recent, insa, Jador a uimit pe toata lumea atunci cand a recunocut ca inca isi mai doreste sa fie intr-o relatie cu Georgiana.

„Georgiana este si va fi fata pe care am iubit-o cel mai mult de pe acest pamant! nu e menajera si nici nu va fi. Este sufletul pe care il respect toata viata mea!

loading...
Si da, imi doresc sa mai fiu cu ea! Este singura femeie care seamana cu mama mea la suflet! Nu spun ca celelalte caer au fost nu sunt bune, doar ca poate eu nu sunt bun si inima mea alege sa iubeasca ce vrea!”, a scris Jador pe pagina lui de Instagram, spre surprindera fanilor.
„Georgiana este si va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multa iubire din partea mea, indiferent ce spun altii. Este femeia care m-a facut sa imi schimb parerea in bine despre femeie. Respect! Ea este fata care seamana cel mai mult cu mama mea! Si nu as vrea sa fie injosita de nimeni atata timp cat respectul meu pentru ea este imens”, a mai scris fostul concuernt de la Puterea Dragostei pe pagina lui de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro