Jador, declaratii incendiare despre cum l-a cunoscut pe Lino Golden

Jador si Lino Golden au vorbit la Teo Show despre urmarile succesului piesei „Dau moda”. Cei doi au dat de inteles ca au pregatit multe proiecte de viitor impreuna.

Jador si Lino Golden au scos imrpeuna piesa „Dau moda”, care se afla pe locul unu in trending inca de la lansare. Hit-ul a strans 24 de milioane de vizualizari.

Cei doi au vorbit in cadrul emsiunii Teo Show despre succesul piesei, planuri de viitor, dar si despre cum au ajuns sa colaboreze.

Jador a povestit cum a ajuns sa colaboreze cu Lino Golden, in contextul in care amandoi abordeaza genuri diferite. Se pare ca Bogdan Mocanu, fost concurent de la Puterea Dragostei, este cel care i-a facut sa se intalneasca.

Cantaretul a povestit ca era in club cu Bogdan Mocanu, in cautarea iubitei lui, Andra Volos, tot fosta concurenta Puterea Dragostei. El ar fi fost foarte gelos ca iubita lui era in club, iar potrivit spuselor lui Jador, „voia sa o bata”.

„Prima oara ne-am intalnit in club. M-am dus cu Mocanu in club pentru ca o cauta pe Andra, voia s-o bata. M-a chemat dupa el, eu m-am dus si era si Lino. Am facut cunostinta, ne-am imprietenit, managerul lui l-a contactat pe managerul meu si asa a iesit hit-ul”, a povestit Jador.

loading...
Jador si Lino Golden sunt foarte mandri de succesul piesei si au marturisit ca au multe proiecte de viitor pregatite. Ei au mentionat ca in spatele acestui proiect, creierul a fost Alex Velea, care a compus piesa.

„Alex Velea a fost creierul acestui proiect. A fost un proiect in care au fost implicati multi oameni si a iesit ce ne-am dorit”, declarat Lino.

„Avem multe proiecte de viitor”, a mai adaugat Jador.

Jador a dat de inteles ca ar putea urma o colaborare la fel de neasteptata.

„Jador, daca te vad cantand si cu Alex Velea si Antonia…”, a spus Bursucu.

Reactiile au aparut imediat, amandoi spunand ca nu au voie sa spuna mai multe despre urmatoarele colaborari, dar zambetele pe care si l-au impartit au dat de inteles ca nu s-au terminat colaborarile lui Jador cu Golden Boy Society.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro