Jador i-a facut un cadou special lui Dominic, baietelul Siminei.

Simina si Alex Zanoaga se vor bucura de primul Paste in trei, alaturi de baietelul lor, Dominic.

Pe 6 aprilie, fosta concurenta de la Puterea dragostei, Simina, a devenit mama pentru prima data. Emotionat, Alex Zanoaga s-a intors acasa cu cei doi, sanatosi si pregatiti sa-si petreaca Sarbatorile Pascale impreuna.

Dupa ce a aflat ca Simina a nascut, Jador i-a transmis un mesaj emotionant! Mai mult decat atit, artistul a promis ca ii va face un cadou special micutului.

„Eu o respect pe Simina si il respect si pe Alex desi ne-am certat de foarte multe ori in trecut. Si ca sa vedeti ca eu am ingropat, de mult, securea razboiului, ma ofer sa cant la botezul copilului lor, gratis: un cadou din partea mea. Un copil este un motiv de fericire si implinire si mi-as dori sa fiu alaturi de ei, sa le fac un dar, din suflet. Cine stie ce ne rezerva viata? Poate vom deveni buni prieteni si, la un moment dat, o sa-l iau pe cel mic sub aripa mea si o sa-l invat ce inseamna meserie de artist”, a declarat cantaretul, potrivit Kfetele.

loading...
Pe de alta parte, dupa ce a devenit mama, Simina de la Puterea dragostei are iar emotii mari dupa nastere, de data aceasta pentru ca o alta persoana din familia ei va avea un copil. In premiera pentru WOWbiz.ro, ea avea sa dezvaluie un alt secret din…casa.

”Nu doar eu am un bebe, in scurt timp, chiar in aceasta saptamana, cumnata mea va aduce pe lume o fata, astfel ca, de Paste, vom fi cu totii fericiti. Sa speram ca nu va intampina probleme si totul va fi in regula”, a comentat fosta concurenta din show-ul moderat de Andreea Mantea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro