Jador si Ana Lintaru, impreuna!

Jador si Ana Lintaru au aparut impreuna. Ca de obicei, cantaretul a glumit ca si-a facut o noua iubita.

Ana Lintaru, fosta iubita a lui Bogdan Mocanu, joaca intr-un clip alaturi de Jador si de Culita Sterp. In noul clip bomba mai apare si Bia.

„Mi-am facut gagica, uite ce frumoasa e”, a spus Jador intr-un vlog.

In clip mai apare si Susanu, si el un cunoscut cantaret de manele.

Livian s-a oferit sa o ajute pe Ella cu bagajele, moment in care a descoperit un detaliu care tradeaza legatura acesteia cu Jador.

loading...
Spun ca nu sunt impreuna, insa in ultima perioada apar tot mai multe lucruri care ii leaga. Dupa ce Ella si Jador au purtat la gat acelasi lantisor, acum, Livian a facut o noua descoperire. A filmat momentul si le-a aratat tuturor despre ce este vorba.

Dorind sa o faca geloasa pe Bianca, Livian a ajutat-o pe Ella sa care mai multe bagaje, moment in care a facut o descoperire interesanta. Mai exact, atunci cand a ridicat sacul in care se aflau lucrurile Ellei, Livian a observat ceasul lui Jador. Evident, concurentul de la „Puterea Dragostei” nu s-a putut abtine si a pus-o pe Ella in fata faptului implinit.

„Ce am gasit? Aici a picat. E ceasul lui Jador. A picat ceasul din punga. Ella, mi-am permis sa scutur sacul si stii ce a picat? Ceasul lui Jador!”, a spus Livian.

Intreaga situatie a luat-o prin surpindere pe Ella care nu a putut face altceva decat sa confirme ca ceasul ii apartine lui Jador. Mai mult decat atat, concurenta de la „Puterea Dragostei” a facut un comentariu care lasa loc de interpretari, dand de inteles ca nu doar ceasul se afla la ea, ci si inima cantaretului.”E de la Jador. Ceasul ca ceasul, dar inima…”, a adaugat Ella.

sursa: kanald.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro