Jador si Culita Sterp il ironizeaza pe sotul Vulpitei.

Jador si Culita Sterp au ales sa distreze in izolare pe seama unui videoclip care a devenit viral pe retelele de socializare, in special pe Tik Tok. Protagonistul este chiar Viorel Stegaru, sotul Vulpitei.

Jador a devenit un mare fan al Vulpitei de cand a devenit artista cu acte in regula, dupa cum a declarat chiar el. Si pentru ca este un mare fan, artistul este la curent cu toate aparitiile sale si ale sotului ei, aparitii care il amuza copios.

Pe conturile de socializare este viral de cateva luni un dialog spumos intre un reporter si sotul Vulpitei, Viorel Stegaru. Acest dialog a fost subiect de gluma pentru mai multe vedete din showbiz-ul autohton pe Tik Tok, iar Jador si Culita au decis ca este timpul sa se amuze si ei putin pe seama acestui subiect.

Cei doi s-au pus in fata dispozitivul de filmat, Culita a preluat roul de reporter, iar Jador pe cel al lui Viorel. In timp ce tinea o sticla cu alcool in mana, pe post de microfon, Culita Sterp a mimat: “In momentul de fata ce simti: esti sau nu tatal fetitei?”.

loading...
Imediat dupa s-a incheiat intrebarea, cantaretul a indreptat sticla cu alcool spre Jador care l-a interpretat perfect pe sotul Vulpitei.

“Sa zicem ca da, sa speram ca nu…” este replica care a devenit virala pe internet si a fost subiectul multor glume.

Culita Sterp continua: “«Sa speri ca da», voiai sa spui”. Iar, Jador interpreteaza o alta replica care a creat isterie pe retelele de socializare: “Da, sper ca da, sper ca nu…”.

Gestul lor a atras un val de critici, dar si hohote de ras. Sustinatorii artistilor le-au transmis sute de mesaje, iar printre acestea se numara si urmatoarele: “Doamne, esti obsedat de Vulpita! Esti forta, cel mai bun!”, “Mor! Si cand te strambi esti frumos!”, “Culita incearca si el sa se strambe, dar nu-i merge”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro