Jador si Georgiana au plecat in vacanta impreuna!

Georgiana, fosta iubita a lui Jador de la Puterea Dragostei, a publicat dovada ca a fost in vacanta cu Jador.

Jador a starnit destul de multe controverse in timpul sederii lui in Turcia, iar relatia lui cu Georgiana a fost tot timpul invaluita in mister. Nu o data s-a spus ca artistul ar avea inca o relatie cu ea si ca a ales sa participe la emisiunea prezentata de Andreea Mantea doar pentru a castiga mai multa popularitate.

Jador a negat tot timpul ca ar fi fost cuplat cu Georgiana in timpul participarii lui la Puterea dragostei. In schimb, a recunoscut ca a fost intr-o relatie cu ea inaine de a participa in show-ul de televiziune si ca au ramas buni prieteni.

Recent, pe internet a aparut si dovada ca Jador si Georgiana au fost impreuna intr-o vacanta in Dubai. Desi nu s-au fotografiat impreuna, cei doi au publicat pe paginile lor de internet doua imagini surprinse chiar in acelasi loc. Mii de fanii ai emisiunii Puterea Dragostei au reactionat, iar multi dintre ei spun ca motivul pentru care Georgiana a publicat dovada ca a fost in vacanta in Jador este o razbunare subtila din partea ei, urmare a unor comentarii rautacioase facute de Ella.

loading...
Ella si Jador au recunoscut ca au fost impreuna in perioada in care bruneta s-a intors in Romania. Ea a povestit ce activitati au facut in perioada in care au stat impreuna.

„Doua saptamani am stat si am mancat paste. N-am facut miscare deloc. In Romania am slabit mult. Am mers, m-am plimbat. Am fost si la Cluj. El s-a dus in Italia, eu m-am dus in Moldova. A fost frumos”, a povestit Ella.

Intrebata de Marius, iubitul Andreei Pirui, daca Georgiana il mai cauta pe Jador, Ella a declarat ca il suna incontinuu.

„Nici nu mai are rost sa-i pomenim numele. Mai suna ca disperata, dar era pusa de alte persoane. Nu vreau sa-i mai spun numele pentru ca ea asta cauta. Nu e atat de importanta. Ar trebui sa-mi fie frica de alte fete, nu de ea. Nu mi-e frica! Daca e sa fie ceva, o sa fie”, a marturisit bruneta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro