Mara Banica, razboi cu colegii din presa.

Mara Banica a fost enervata la culme de o publicatie din Romania. Cunoscuta jurnalista vine in prim-plan cu un mesaj extrem de dur pentru colegii sai din presa. Ce a facut-o pe aceasta sa dea cartile pe fata si cum isi va face dreptate?

Mara Banica si-a spus in repetate randuri parerea mai putin buna despre cateva din publicatiile din Romania, insa de data aceasta nu s-a mai putut stapani si a pus cartile pe masa. Aceasta i-a atacat dur pe jurnalistii care au scris ca a decedat. Mara a scris intr-un mesaj pe retelele de socializare ce s-a intamplat si a clarificat toata nebunia care se crease in randul celor care o urmaresc.

Jurnalista nu doar ca a reactionat dur in mediul online, ci va trece si la fapte. Bruneta a sustinut ca cel care este responsabil a plati in instanta, pentru ca atat ea, cat si membrii ai familiei sale au depus plangeri penale. Toti cei care o indragesc o sustin neincetat si ii doresc sa mearga pana la capat pentru a-si face dreptate.
loading...
“Eu pot intelege ca titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile inseamna bani. Dar sa publici o stire cu titlul ‘Mara Banica a murit’, in conditiile in care nu doar ca nu este adevarat, dar mai am si o familie care se poate soca pe viata de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigator la cer. Il anunt pe calea asta pe inconstientul care a promovat o astfel de stire falsa ca prin avocata mea Ionela Vasile, atat eu cat si membrii familiei mele am depus plangeri penale. Acum ani de zile mi-am promis ca niciodata nu voi da in judecata un coleg de presa, dar deja mi se pare mult, mult prea mult” Mara Banica

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro