”Mirela Vaida e ruda cu Vulpita”. Dezvaluire uluitoare in showbiz-ul din Romania

Recent a aparut un anunt surpriza cu privire la Mirela Vaida si Vulpita. Informatia vine din partea celebrului Nelson Mondialu, care se pare ca a aflat detalii socante despre cele doua vedete. Astfel incat multi au ramas uimiti dupa acest anunt.

Nelson Mondialul a revenit recent pe canalul sau de Youtube cu o veste uluitoare. Acesta este cunoscut mai ales pentru opiniile sale despre concurentii din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, acolo unde se afla si fiul lui, Livian Pop. In ultimul sau videoclip, urmaritorii sai au ramas uimiti, deoarece Nelson sustine ca prezentatoarea Mirela Vaida si Vulpita sunt rude indepartate, iar ca aceasta informatie se va dezvalui cat de curand. „Se trage din neam, de cantaret. Asteptam sa vedem cand recunosti si tu. Am primit informatii de la Blagesti!” a precizat acesta.

„Am intrat ca sa va zic ceva ce nu stie lumea. O sa se afle, dar eu am aflat inainte. Supriza secolului 21. Stie tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verisoara cu cine? Cu Veronica din Blagesti! Bai, oameni! Auziti aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpita! Ati inteles ce vreau sa scot in evidenta? Verisoare mai indepartate”, a spus Nelson Mondialul in vlogul sau.
loading...
Vulpita si Viorel Stegaru s-au certat in acest weekend, astfel incat Viorel a recurs la gesturi urate. Acesta i-a scos toate hainele din dulap si a vrut sa o dea afara, dar nu dupa ce a impartit si banii castigati cu Veronica. Totul a inceput dupa ce Vulpita a gasit in telefonul lui Viorel mai multe mesaje in care vorbea cu alte femei.
Barbatul are insa alta parere, aceea ca Veronica neaga totul, iar el nu a vorbit cu nimeni. Asadar, acesta s-a saturat pana peste cap si a ajuns sa faca gestul final, acela de a o da afara pe mama copilului pe care il au impreuna. Intre cei doi se pare ca nu mai exista nici o cale de impacare. Astfel incat geloziile Vulpitei l-au facut sa cedeze nervos.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro