ORDONANTA MILITARA: Se schimba intervalul orar in care persoanele peste 65 de ani pot iesi din case

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca autoritatile vor da o noua ordonanta militara care va modifica intervalul in care persoanele cu varsta peste 65 de ani vor putea iesi din casa in plina eapidemie de coronavirus.

„Avand in vedere ca vremea se incalzeste, incepand de astazi se schimba intervalul pentru persoanele de peste 65 de ani. De la 7-11 si de la 19-22, cand vor putea sa iasa din casa, fie pentru cumparaturi, fie pentru a face miscare in jurul casei sau blocului”, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

In acest sens, seful statului a precizat ca va fi emisa o ordonanta militara.

Pana astazi, 27 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 11.339 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.141 au fost declarate vindecate si externate.

loading...
Totodata, pana acum, 631 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman, Gorj si Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 303 de noi cazuri de imbolnavire.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro