PATRONEASA CARE S-A IUBIT CU “PRIN?I?ORUL TAXIURILOR” DEVINE MAM? ÎN IZOLARE.

Perioada de izolare ii prieste uneia dintre cele mai wow afaceriste de la noi din tara. Fosta iubita a ”Printisorului taxiurilor” s-a cuplat cu un tanar sportiv, iar acum se pregateste pentru cel mai important rol din viata…. acela de mamica.

S-a intrat in posesia unor amanunte si imagini spumoase legate de viata semtimentala a uneia dintre cele mai wow afaceriste din Capitala.

Perioada de izolare pare ca ii prieste Alexandrei Dumitru, focoasa bruneta care s-a iubit cu ”Printisorul taxiurilor”. Dupa o perioada mai agitata in planul sentimental, bruneta si-a gasit linistea sufleteasca in bratele unui tanar jucator de fotbal.

Potrivit unor surse, de ceva timp, Alexandra Dumitru, patroana unui renumit lant de saloane de infrumusetare de la noi din tara, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Claudiu Dragu, un tanar de 28 de ani care activeaza la echipa de fotbal detinuta de Adrian Mititelu, F.C. U Craiova 1948.

loading...
Iubirea celor doi pare sa fie incununata de o binecuvantare divina si asta pentru ca Alexandra Dumitru se pregateste pentru cel mai important rol din viata. Bruneta este gravida si numara zilele pana isi va tine bebelusul in brate.

Legatura dintre ”Printisorul taxiurilor” si patroneasa a avansat extrem de rapid, iar, dupa doar cateva luni de relatie, Stefan Manolache si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie pe partenera sa.

In mod surprinzator, atunci cand toata lumea astepta sa afle data la care va avea loc marele eveniment, cuplul Stefan Manolache – Alexandra Dumitru s-a destramat. La mai putin de doua saptamani dupa ce au anuntat nunta, ”Printisorul taxiurilor” si patroneasa au decis sa puna capat relatiei.

Potrivit unor surse Stefan Manolache nu ar fi putut sa treaca peste o mica escapada a logodnicei sale. Din cate se pare, Alexandra a luat cina alaturi de un alt barbat si de cateva prietene. Gest pe care Stefan Manolache nu l-ar fi putut intelege. Imediat ce ar fi aflat de iesirea iubitei sale, ”Printisorul taxiurilor” ar fi pus piciorul in prag si, fara sa stea prea mult pe ganduri, a ”rupt-o” cu senzuala bruneta. Mai mult decat atat, la scurt timp dupa ”divort”, cei doi au decis sa isi scoata de pe paginile de socializare toate pozele in care apareau impreuna.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro