Philip de la „Puterea dragostei”, aparitie inedita alaturi de tatal sau

Philip este unul dintre cei mai controversati concurenti de la „Puterea dragostei”.

Philip a facut furori inca de cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, deoarece a marturisit ca s-a iubit cu o fosta concurenta, pe nume Andreea, lasand astfel loc interpretarilor.

„Te cunoastem!”, i-a transmis Bianca lui Filip la venire.

El le-a dezvaluit fetelor ca a fost iubitul unei foste concurente, Andreea, fara sa precizeze care Andreea.

loading...
Intrebat daca a intrat in emisiune pentru o fata anume, Philip, a declarat ca a venit pentru doua fete, care i-au atras atentia, insa nu a dorit sa dezvaluie. Acesta a zis ca mai intai vrea sa le cunoasca mai bine si abia apoi sa dea verdicte.

„Am venit pentru doua fete, nu vreau sa le zic, vreau sa le cunosc intai”, a spus Philip.

La insistentele fetelor, Philip a fost nevoit sa recunoasca faptul ca in top 3 se afla: Denisa, Deea si Roxana. Surpriza totala a fost cand a invitat o fata la dans, aceasta fiind exploziva Roxana, care la acea vreme nu se afla intr-o relatie.

Timpul a trecut si Philip a fost eliminat la un moment dat din emisiune, iar la scurt timp a revenit, deoarece a fost votat de public. Odata revenit in casa „Puterea dragostei”, Philip a intalnit-o pe Ligi, de care s-a indragostit nebuneste si alaturi de care formeaza deja un cuplu reusit.

loading...
Philip a atras atentia fetelor prin aspectul lui fizic, insa acestea nu stiam inca ce masina de lux detine tanarul acasa, in Romania. Acesta se mandraste cu un model de Audi, cu multi cai putere, cu ajutorul caruia a reusit sa cucereasca.

Philip le-a dezvaluit fetelor ca practica un sport de performanta „Kempo” si nu s-a sfiit sa le imptaseasca sustinatorilor sai din mediul virtual imagini in care apare alaturi de tatal sau, care ii este si antrenor. Iata cat de mandru este tanarul de suportul primit de la propriul lui tata in sportul pe care il practica cu succes de multi ani:

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro