Ramona Olaru si Cuza s-au impacat si vor sa se casatoreasca!

Ramona Olaru si Cuza s-au impacat si vor sa se casatoreasca! Cei doi formeaza un cuplu foarte frumos!

Veseli, zambitori, exuberanti si plini de umor, Ramona si Cuza de la „Noaptea tarziu” formeaza un cuplu iubit si in mediul online, acolo unde, de altfel, au anuntat si despartirea, de curand. Ramona a sters toate pozele cu artistul, de pe retelele de socializare, iar cand a fost intrebata de un urmaritor de ce cantaretul nu mai apare in postarile ei, asistenta tv a raspuns, transant, „Eu si Cuza nu mai formam un cuplu”.

Ei bine, din fericire despartirea a fost una de moment, dupa cateva zile indragostitii impacandu-se. Mai mult decat atat, iubirea este atat de mare incat protagonistii nostri vorbesc din ce in ce mai des despre o posibila casatorie. Mai in gluma, mai in serios, artistul i-a cerut mana frumoasei lui iubite chiar la inceputul relatiei, iar acum conversatiile despre mariaj sunt la ordinea zilei intre cei doi.

Colega lui Razvan Simion si a lui Dani Otil a fost casatorita timp de trei ani cu un tanar om de afaceri. Cei doi s-au despartit cu aproape un an inainte ca Ramona sa-l cunoasca pe Cuza, dar, la fel ca in cazul de mai sus, nimeni nu se astepta la asta.

loading...
„De 5 ani suntem impreuna. Sunt casatorita de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt asa…«heeeei, hai sa ne distram», iar el e asa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Si pentru ca el nu vrea sa apara, de aceea e oarecum ascunsa”, povestea Ramona in trecut.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro