Rares Bogdan: Tratamentul impotriva virusului Covid19 se pare ca este gata!

Rares Bogdan, europarlamentar si prim vicepresedinte PNL, a facut un anunt imbucurator pe pagina sa oficiala de Facebook.

Europarlamentarul sustine ca tratamentul impotriva coronavirusului a fost finalizat.

Capabil sa vindece pacientul in termen de 3 ore de la injectare.
Donald Trump a anuntat ca Roche Medical Company va lansa tratamentul duminica viitoare, iar milioane de doze sunt gata!

Descoperirea apartine lui Didier Raoult. Este un biolog francez si director al spitalului Institutului Mediteranean de Infectologie din Marsilia. Este considerat lider in studiile bolilor infectioase din lume.
Va amintiti ca acum trei zile a fost eliberat lui Trump si apoi guvernatorului Californiei care a avut deja un tratament impotriva Covid19?

loading...
Acest biolog a studiat rezultatele experimentelor chinezesti cu hipoxiclorochina la pacienti si in urma cu 10 zile a inceput propriul test la 24 de pacienti care utilizeaza acelasi compus anti-malarie, dar in doze mai mici decat in ??China si combinat cu azitromicina, pentru o perioada de 6 zile. . Ghici ce s-a verificat? In patru zile, 75% dintre pacienti au eliminat 100% din virus, iar restul au fost pur si simplu urme care ar fi eliminate prin sistemul imunitar.

Cu aceste rezultate clare, el a convins pe toata lumea si l-a determinat pe presedintele Trump sa declare aceasta victorie.

Maine incep sa dozeze pacienti in NY si California.
Nu au nevoie de teste clinice, deoarece sunt medicamente aprobate de mai bine de 60 de ani si sunt utilizate in comun
Sunt ieftine, usor accesibile si bine cunoscute
Ceea ce este impresionant este modul in care industria farmaceutica a reactionat initial, atunci cand dr. Raoult a declarat public in urma cu 15 zile in Franta ca tratamentul corect pentru Covid 19 poate fi utilizarea clorhidratului cu un alt antibiotic extrem de activ, el a fost atacat brutal si ridiculizat in presa europeana, numindu-le chiar vesti false.

De asemenea, Dr. Anthony Faucci, infectologul responsabil cu strategia centrala a SUA, a incercat ieri si astazi sa-l opreasca pe Trump , sa nu declare victoria cu un leac cu acest compus si dozele .
Ieri au inceput, de asemenea, in Franta protocolul de „informatii gratuite”, asa cum se numesc acestea. Adica, un grup de institutii medicale si universitati din toata tara vor face acelasi test separat pentru pacientii din Franta. Acest lucru este pentru a testa veridicitatea rezultatelor si astfel incat informatiile sa apartina tuturor.
Din pacate, hipoxiclorochinul a fost epuizat in multe tari din cauza informatiilor care s-au scurs din utilizarea sa cu succes partial in China, iar vanzarea sa a fost restrictionata de teama ca oamenii se vor auto-medicamenta.

Timp de 10 zile, rezultatele chinezesti ale utilizarii sale singure sau insotite de un alt medicament HIV, Kaletra, circula.
Problema care a starnit frica de auto-medicatie este ca doza pe care au folosit-o in China este de trei ori mai mare decat doza nominala si trebuie administrata clinic la acele doze din cauza interactiunii puternice cu alte medicamente. Rinichiul dvs. este spalat foarte usor daca nu sunteti monitorizat clinic.
Cu toate acestea, hipoxiclorochinul este folosit zilnic de milioane de oameni din intreaga lume . Ceea ce este periculos este o supradoza ca in cazul oricarui medicament, iar chinezii il foloseau ca atare, supradozand pacientii cu diagnostic Covid 19.
Principalul lucru despre formula doctorului Raoult este ca doza de hipoxilcloroquina este o doza normala timp de 24 de ore si este super sigura. Este ca si doza pe care o ia cineva cu Lupus in fiecare zi.

loading...
Testele care au inceput sa verifice rezultatele le vor fi oferite atat in ??Franta, cat si in SUA in cel putin 6 zile.
Deci , nu va trebui sa asteptam luni de zile pentru un nou medicament patentat. Hipoxiclorochina si azitromicina sunt medicamente care sunt brevetate, care sunt fabricate in intreaga lume.
In timp ce se lucreaza la un vaccin, acesta ar putea fi un tratament viabil pentru a reduce in mare masura cazurile fatale.”, a fost postarea de pe Facebook publicata de Rares Bogdan.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro