S-au despartit definitiv dupa o cearta de zile mari

Roxana a anuntat aseara ca nu mai este intr-o relatie cu Turcu de mai bine de o luna, iar in urma cu doua seri au decis sa incheie orice legatura.

Roxana si Turcu au ales sa plece impreuna din competitia Puterea Dragostei, spunand ca la vremea aceea relatia lor mergea foarte bine si ar fi vrut sa o continue in afara, dar se pare ca lucrurile nu au fost chiar asa. Cei doi au ajuns impreuna in Bucuresti si chiar au petrecut timp in carantina impusa, dar la un moment dat cei doi nu s-au mai afisat pe retelele de socializare. In plus, ambii au sters toate pozele cu ei de pe conturile lor de Instagram.

Roxana a dezvaluit aseara ca ea nu mai este cu Turcu de o luna si jumatate, ba mai mult, aseara au decis sa incheie toate socotelile dupa o cearta foarte aprinsa.

„Mai oameni buni. Eu repet pentru a 1000 oara. Eu nu mai sunt impreuna cu Turcu de o luna jumate. Terminati cu mesajele ca ma doare capul”, a fost mesajul scris de Roxana aseara pe Instastory dupa ce un fanpage a anuntat ca cei doi fosti concurenti nu mai sunt impreuna.

loading...
In mesajul transmis de fanii Roxanei se spune destul de clar ca cei doi s-au despartit din cauza „nepotrivirii de caracter” si nu in urma unui posibil schimb de mesaje cu o alta fata. Explicatiile acestea vin dupa ce Rea si Tina au spus in vlogul lor de aseara ca Turcu ar avea o iubita acasa si ca ar fi vorbit cu ea inclusiv in emisiune. Adevarul ar fi ca Roxana ar fi stiut de acele mesaje si chiar a vorbit de cateva ori cu fata respectiva sub identitatea lui Turcu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro