Saloanele si frizeriile se redeschid, dar TOTUL se schimba!

Raed Arafat a oferit informatii noi despre modul de functionare a frizeriilor si saloanelor.

Cu totii asteptam vesti despre ce firme si ce servicii vor fi oferite dupa data de 15 mai. Afla din acest articol cum o sa fie programul firmelor dupa 15 mai.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat a oferit informatii despre scenariile la care lucreaza alaturi de autoritatile romane. Astfel au ajuns sa creeze un plan pentru modul de functionare al saloanelor dupa ridicarea starii de urgenta.

„Ai nevoie de masuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetica. Nu poti nelimitat sa le tii inchise, trebuie sa-si reia activitatea, dar sub o forma noua. Posibil ca nu vor avea zona de asteptare, trebuie sa te programezi, te duci direct la programare, stii ca esti asteptat.

loading...
Ai intarziat, vine altul in locul tau, nu stai si astepti acolo. Te duci si te plimbi pe strada o jumatate de ora si te intorci, nu stai acolo. Zona de asteptare va deveni una sensibila, va trebui sa nu mai existe temporar. Trebuie sa se inteleaga ca ne gandim cu colegii specialisti la acest domeniu, la masuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie sa fie luate ca masuri compensatorii la masurile de relaxare”, a declarat Arafat pentru Antena 3.

Totusi, un lucru este clar: inainte de 15 mai nimic nu se schimba. Totul incepe cu data de 15 mai.

„Mesajul e clar: pana pe 15 mai nu relaxam nimic. Impresia unora ca gata, am inceput relaxarea, poate avea efecte extrem de grave”, a mai spus Raed Arafat.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro