Si-a dat demisia in direct! A fost inlocuit, pe loc, cu alt prezentator TV!

Matinalul Antenei Star, cel prezentat de frumoasa Nasrin Ameri, a avut parte, azi, de un moment socant! Mai exact, in direct, la sfarsitul emisiunii, Andrei Stefanescu i-a luat pe toti prin surprindere si si-a anuntat demisia.

Prezentator de mai bine de doi ani al matinalului, alaturi de exotica Ameri Nasrin, Andrei Stefanescu a decis sa se retraga de pe micile ecrane.

Aflat in studio, Andrei Stefanescu a anuntat ca este cazul sa se retraga. Iar in studio, invitat al prezentatoarei TV Ameri Nasrin, devenita, deja, o adevarata veterana a televiziunii, era chiar inlocuitorul lui, Dima Trofim. ”Nu este cazul sa dramatizam”, a spus, dupa ce si-a anuntat demisia, Andrei Stefanescu, Ameri Nasrin abtinandu-se cu greu sa nu planga ca ramane fara colegul ei din ultimii ani. Mai mult, exotica prezentatoare TV a incercat sa destinda atmosfera cu un zambet larg si l-a prezentat pe Dima ca viitor coleg al ei, anuntand insa ca locul pe care l-a ocupat Andrei Stefanescu este, practic, imposibil de ocupat.
loading...
Nasrin Ameri (29 de ani), prezentatoarea matinalului de weekend si una dintre cele mai apropiate prietene ale Valentinei Pelinel, a fost ceruta de sotie de iubitul ei, coleg de munca cu ea, Florin. Si, evident, exotica prezentatoare Tv a spus un “Da” din toata inima, fericita pana peste poate ca barbatul pe care il iubeste si-a luat inima in dinti si a decis sa o ceara.

“Acea noapte a sosit,

El a fost un pic cam obosit,

Intrebarea a venit,

Cica, vrei sa fii sotia mea?

Ce sa zic, raspunsul e DA!

loading...
MULTUMESC!

TE IUBESC!”, a notat pe contul ei de socializare, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars.

Mai mult decat atat, cei doi logodnici au acum o singura preocupare: sa faca listele de invitati, sa stabileasca meniul de nunta si sa organizeze o petrecere de vis, anul viitor, in vara. Momentul in care Nasrin a fost ceruta a fost si el unul cu totul si cu totul special, mai ales ca de fata au fost cei mai buni amici ai lor. Iubitul vedetei TV a aranjat sala in care a avut loc , decorand-o cu zeci de baloane rosii in forma de inimioara, si, cand a sosit momentul mult asteptat, s-a asezat in genunchi si, gatuit de emotie, a pus intrebarea care le va schimba viata. Si, spre usurarea lui, cu un zambet mai larg ca niciodata, la fel de emotionata, Nasrin a spus “Da” fara sa stea pe ganduri, si a acceptat sa ii fie pus pe deget inelul care simbolizeaza iubirea pe care si-o poarta, o bijuterie superba cu diamant.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro