Simina de la Puterea dragostei a uitat de pandemie si a iesit cu copilul la plimbare

Simina de la Puterea dragostei a reusit sa ii imparta pe cei care o urmaresc in doua tabere, dupa ce a decis sa iasa cu micul Dominic pe strada.

La doua saptamani de cand a devenit mama pentru prima data, Simina de la Puterea dragostei a luat o decizie surprinzatoare.

Fosta concurenta a decis sa nu mai tina cont de masurile de restrictie din aceasta perioada si sa iasa pentru prima data cu micul Dominic. Impreuna cu sotul ei, Alex Zanoaga, Simina a decis sa il scoata pe micut la aer, desi multe mamici au evitat sa isi scoata copiii nou-nascuti din cauza pandemiei. In plus, Simina a trecut si pe la magazin pentru cateva cumparaturi, iar acest lucru nu a trecut neobservat.

Toata lumea a observat ca Simina a slabit extrem de mult de cand a nascut, asa ca si alegerea tinutei pentru prima iesire a copilului a fost atent gandita, iar cei care o urmaresc au putut vedea ca in fiecare zi slabeste din ce in ce mai mult.

loading...
La tinuta formata dintr-o pereche de colanti si o bluza pe alocuri transparenta, Simina a ales o pereche de bocanci si s-a lasat fotografiata cu bebelusul sau. Insa gestul sau de a iesi din casa a fost intens comentat.

„Gata, l-ai scos la plimbare, prea devreme / In Bucuresti aerul e poluat 99,95% si cica-i face bine / In curte, nu pe strazi / Stiati ca mai exista si COVID-19 ? …Daca ala a zis „stati acasa”, iti arde sa mai pleci cand stii ca toata tara este vai de mama ei …!? …ganditi cateodata foarte prost … Da,nu zice nimeni sa nu iesi din casa..din contra, dar doar in apropierea locuintei ../

Unde scrie? Ii face bine sa ia aer de cand iese din spital… Mai ales pe vremea placuta de afara, ca nu sunt – 5 grade afara… Si atunci ar fi putut sa il scoata 15 minute imbracat bine.. Dar acum. Ce mentalitate… Asa isi fac imunitate copiii/ Copilul trebuie scos zilnic minim 15-20 min afara dupa iesirea din spital!”, au fost doar cateva dintre comentarii, alaturi de mai multe complimente pe care le-a primit pentru ca arata extrem de bine intr-un timp atat de scurt.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro