Sorin Bontea si-ar dori sa se mute din Romania

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai indragiti bucatari de la noi, insa acesta recunoaste ca ar parasi oricand Romania pentru a-si indeplini visul de a trai la malul oceanului.

Juratul de la Chefi la cutite a fost invitat la „Xtra Night Show”, printr-un videocall, si a dezvaluit ca marele lui vis, inca de pe vremea cand lucra pe vas si nu avea treaba cu televiziunea, era sa locuiasca cu in Caraibe, unde sa aiba un barulet.

‘Imi doresc un barulet in Caraibe. Acolo mi se pare viata foarte simpla. Eu i-am propus sotiei sa vindem tot ce avem, dar am zis ca deocamdata nu”, a spus Bontea.

Castigatorul de la Asia Express a marturisit ca ar vrea sa-si cumpere o plaja mica in Caraibe, unde sa-si faca un barulet I sa aiba hamace, precizand ca viata lui ar fi extremd e simpla intr-un astfel de loc.

loading...
„Douazeci de metri de plaja, un barutel, trei hamace pe-acolo, eu sa dau la peste, plus sa vina banii…, fiul meu sa vanda pe la barulet si fiica mea la fel.”, a spus Bontea.
Vedeta a marturisit ca ii pace foarte mult sa lucreze in televiziune, dar ar renunta si acum la ea si la celebritate pentru a-si indeplini visul, doar ca este putin mai complicat.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro