Speak si Stefania, despre greutatile de la Asia Express

Speak si Stefania sunt unul din cuplurile care au pornit pe Drumul Comorilor in cel de-al treilea sezon Asia Express. Ea entuziasmata, el reticent, au decis sa incerce aceasta experienta, care s-a dovedit a fi cu mult peste ce s-au asteptat.

In emisiunea asta ai parte de niste lucruri unice pe care nu imi doresc sa le mai repet vreodata, dar pe care mi-ar fi parut foarte rau daca nu le incercam. E greu de tot, de asta as vrea sa ii sfatuiesc pe cei ce vor sa vina sa se gandeasca bine, ca nu e de joaca’, a povestit Speak.

La fel ca si celelalte echipe si cei doi au un top al celor mai dificile lucruri pe care trebuie sa le faca aici. Nu ne-am imaginat ca va fi atat de greu cu cazarea. Uneori, cand vine seara, ne vine sa plangem la gandul ca iar trebuie sa gasim un loc unde sa dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred ca atunci cand termina de facut o casa isi dau seama ca nu au baie si se gandesc sa mai puna niste pereti, sa infiga in pamant un vas de toaleta si aia e. Chiar daca baia e in casa arata ca o baie in curte’, au povestit cei doi. La nivel de mancare, nu se plang de gust, dar sunt reticenti cand vine vorba de ciudatenii. Mancarea lor e buna, am incercat niste mate la gratar, dar nu am putut nici macar sa gustam sangele…au un fel de sange inchegat pe care il fac tot la gratar’.
loading...
Un alt lucru socant pentru echipa Speak/Stefania a fost veridicitatea acestui show. Eu va zic sincer ca de acasa ma gindeam ca mai sunt si lucruri aranjate, ba chiar m-am bazat pe asta cand am decis sa vin, dar ce sa vezi?! Totul este enervant de adevarat, fugim toata ziua, stam in locuri in care n-am fi stat niciodata, facem lucruri pe care nu le-am fi facut niciodata. Nu mi-am imaginat ca este atat de real totul si cred ca experinta asta o sa ma bantuie multa vreme de acum incolo’, a marturisit Speak.
La jumatatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine sI Taiwan. Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor, Speak si iubita lui, Stefania, Nico si fiica ei, Alexandra, Adda si sotul ei, Catalin, Ristei si fratele lui, Dan, Maria Buza si Lia Bugnar, Alina Ceusan si Carmen Grebenisan, Alex Abagiu si prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea si Mario Fresh sunt cei care lupta anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro si pentru mult ravnitul titlu de castigator Asia Express, cel mai dur reality show din Romania.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro