Un an de cand Razvan Ciobanu a murit. Mama regretatului designer este devastata de durere

Anul trecut, pe vremea asta, Razvan Ciobanu se stingea din viata la varsta de 43 de ani, intr-un cumplit accident de masina, care a avut loc in judetul Constanta. Era a doua zi de Paste.

Mama regretatului designer se pregateste de pomenirea sa. Elena Ciobanu este devastata de durere inca si nu isi poate reveni din socul pierderii.

„Este o zi prea trista ca sa pot vorbi despre disparitia fiului meu. Nu ma simt bine. Vom face o mica pomenire la biserica, cu cateva persoane, si apoi vom imparti pachete”, a marturisit mama lui Razvan Ciobanu pentru Click!.

„Este un moment de suferinta pentru mama lui. Nici nu imi pot imagina ce e in sufletul ei. Il iubea ca pe ochii din cap. Razvan era un om bun, a plecat dintre noi intr-un mod mult prea brutal, atat de fulgerator si prea de tanar. Ma gandesc la el, mai vad poze cu el si nu pot sa cred ca a murit. Inca il am in ochi cu verva lui, cu glumele pe care le facea…

loading...
A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toti colegii de la emisiunea <>, cand mama lui Razvan a hotarat sa ridice capacul sicriului pentru a ne lua „Ramas bun” de la el si, in clipa respectiva, am refuzat cu totii sa credem ca el se afla in sicriu”, a marturisit Catalin Botezatu pentru aceeasi sursa.

Dosarul mortii lui Ciobanu a fost clasat, spre nemultumirea apropiatilor. Avocata Laura Vicol, cea mai buna amica a lui Ciobanu, considera ca vinovatul moral este Iulian Cercel, proprietarul masinii in care a murit Ciobanu.

„Data mortii este 28 aprilie, a murit seara tarziu, aproape de ora 23,00 si a fost gasit apoi pe camp, dimineata, la 7. Era singur in masina, asta s-a descoperit si la expertizare. A murit din cauza leziunilor, a fost aruncat prin parbriz si ulterior greutatea masinii l-a strivit.

A mers pe acel drum fara sa apese pe pedala de frana, de aceea singura speculatie pertinenta a fost ca a suferit un atac cerebral. Nu exista un raport INML pentru ca toate organele au fost distruse, dar asta ar fi concluzia noastra fireasca.

loading...
Vinovatul moral este Iulian Cercel. In lunile de pseudo-amicitie dintre ei, s-a inflitrat in viata lui intr-o perioada in care prietenii lui nu au auzit strigatele lui de ajutor. Nu se afla la fata locului, i-a fost urmarit telefonul.

Initial, m-am gandit ca Razvan a fost batut si lasat acolo, sau ca a fost urmarit si fortat sa iasa de pe sosea. Dar nu s-a intamplat asta. Isi dorea mult sa vina acasa, si pentru ca nu avea cum altfel, s-a urcat in masina mortii”, a declarat Laura Vicol la Romania TV.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro