Anda Calin a nascut! Liviu Varciu, tatic pentru a treia oara

Inca o veste buna din showbiz! Liviu Varciu a devenit din nou tatic.

Bucurie mare in showbiz. Anda Calin, partenera lui Liviu Varciu, a nascut un baietel.

Frumoasa bruneta a reusit sa ii indeplineasca dorinta iubitului ei, devenind, astfel, tata de baiat, informeaza cancan.ro.

Cuplul mai are impreuna o fetita, iar Varciu mai are o fata, Carmina, dintr-o relatie anterioara.

loading...
In ultimii ani, relatia dintre Varciu si Carmina s-a racit, iar fiica cea mare a vedetei TV a declarat pentru revista VIVA ca nu si-a mai vazut tatal de mai bine de un an.

„Cand eram mai mica, obisnuiam sa nu zic nimic, deoarece nu voiam sa il pun intr-o lumina proasta, dar acum, avand in vedere ca, in 7 luni, implinesc 18 ani, vad altfel lucrurile si nu are rost sa tac pentru cineva caruia nu-i pasa. In contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodata parte de o vacanta din partea lui, de un cadou de Craciun sau de afectiune.

Tata a inceput sa ma sustina financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Pana acum 6 ani, nu ne-a sustinut nici pe mine si nici pe mama financiar, vreodata. El se pricepe foarte bine sa fabuleze si sa minta, si, desi este tatal meu, nu mai pot pastra tacerea despre aceste lucruri, pentru ca mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-as fi dorit din tot sufletul ca relatia mea cu tata sa fie asa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului ca deja e foarte deranjant ca oamenii sa creada altceva si toata lumea sa il aprecieze pentru ceea ce nu este.”, a declarat Carmina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro