Andra de la Puterea Dragostei, batuta de Bogdan Mocanu!

Zvonuri socante au aparut dupa ce Andra de la Puterea Dragostei s-a despartit de Bogdan Mocanu.

Andra de la Puterea Dragostei a pus punct definitiv relatii cu Bogdan Mocanu dupa ce a aflat ca el a fost la o pensiune cu Bia,o fosta concurenta din emisiune. Desi el i-a cerut iubitei iertare pentru postura in care a pus-o si a spus ca nu s-a intamplat nimic intre el si bruneta, Andra nici nu a vrut sa auda explicatiile fostului ei iubit. Vizibil afectata de intreaga situatie si cu ochii in lacrimi, le-a explicat fanilor ei cum s-a ajuns in aceasta situati si ce s-a intamplat, de fapt, intre ea si Bogdan Mocanu, dar si cum se simte dupa ruptura.

Mama Andrei i-a transmis fiicei sale un mesaj de incurajare in care o asigura ca o iubeste, ca va fi mereu alaturi de ea si ca este bine ca si-a dat seama ce fel de persoana este Bogdan.

Dupa ce Andra de la Puterea Dragostei a facut public mesajul de incurajare al mamei sale, un zvon infiorator a aparut in mediul online. Mai multi fania i frumoasei concurente sustin ca Bogdan Mocanu era violent cu iubita lui si chiar a ajuns sa o bata si ca cea care ar fi dezvaluit aceste aspecte din relatia lor este chiar mama ei.

loading...
„Sincer,ai rezistat cam mult langa el… Mie nu mi-a placut cum se comporta in emisiune cu tine cand va certati… Apoi acasa banuiesc ca a fost mai rau. Eu sunt sigura ca iti va fi mai bine fara el…”, i-a transmis o fana Andrei de la Puterea Dragostei.

„Mama ei a spus intr-un comentariu ca Bogdan a batut-o pe Andra”, a scris un alt fan.

„Azi dimineata mama ei a scris intr-un comentariu sa nu treaca peste violenta si ca Bogdan o batea. Deci cine stie prin cate a trecut fata asta…si eu imi doresc sa spuna tot adevarul.. Dar acum sufera si nu ii vrea raul… dar poate cu timpul o sa spuna”, a confirmat o alta sustinatoare.

„Nu pot sa cred! Daca e adevarat ca a batut-o, e un om de nimic! Un prefacut, un fals! Nu am cuvinte”, a scris o alta sustinatoare pe YouTube.

Mii de fani sunt alaturi de Andra de la Puterea Dragostei si ii transmis mesaje prin care o incurajeaza sa ramana puternica. Frumoasa fosta concurenta le-a multumit tuturor pentru cuvintele frumoase in filmuletul pe care l-a publicat pe pagina ei de YouTube.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro