Andreea Balan, noi dezvaluiri despre viata ei de dupa despartirea de George Burcea.

De cand a anuntat ca mariajul ei cu George Burcea s-a incheiat, Andreea Balan a fost foarte sincera cu fanii ei. Ea a recunoscut ca tatal fiicelor ei i-a spus ca nu o mai iubeste si el a fost cel care a decis ca ei sa se desparta. Intrebat de un nou iubit, artista nu s-a ascuns si a spus adevarul despre tot ce se intampla in viata ei acum.

Intre Andreea Balan si George Burcea nu mai este cale de impacare. Chiar daca a recunoscut ca despartirea de sotule I a fost una foarte dureroasa pentru ea, frumoasa cantareata este hotarata sa depaseaseasca aceasta perioada din viata ei si recunoaste ca a acceptat situatia si s-a impacat cu gandul. Mai mult, ea a dezvaluit ca fetitelor ei le-a ascuns adevarul si a ales sa le spuna doar ca tati lucreaza foarte mult si de aceea vine asa rar acasa.

„Nu caut un nou iubit. Au trecut aproape patru luni de cand ne-am separat, eu sunt ok acum, eu si fetitele ne-am obisnuit cu aceasta situatie. El vine o data pe saptamana sa le vada. M-ati intrebat cum reactioneaza Ella sau daca Ella stie. Ei bine, un copil, la trei ani, nu intelege si nu prea pricepe ce inseamna un divort. Ea stie ca tati vine din cand in cand, ca tati lucreaza. Copiii nu au notiunea timpului, nu stiu ce inseamna o zi, un minut, o ora sau o saptamana. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetitelor tot felul de activitati, le ajut sa treaca peste aceasta perioada…’, le-a transmis Andreea Balan fanilor.
loading...
Pentru cei care nu stiu, Andreea Balan isi gestioneaza singura afacerile, de la muzica pana la contabilitate, face strategii de business si, mai mult decat atat, se ocupa constant si intens de social media. Petrece si cate opt ore pe zi la telefon.

‘Este greu, pentru ca imi ocupa foarte mult timp. Pe langa faptul ca ma ocupam de Instagram si de Facebook, acum ma ocup si de vlog, si de TikTok, o noua aplicatie. Eu ma ocup de toate, sunt propriul manager, ma ocup singura de tot ce inseamna vanzari, strategii, contracte si facturi, sunt si control freak, nu prea vreau sa deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full’, a declarat recent cantareata.

Andreea a marturisit si ca ea crede in continuare in dragoste si ca daca va intalni barbatul potrivit se va recasatori.

„Sunt convinsa ca la un moment dat, daca voi cunoaste alte tipologii de barbati, cu siguranta voi gasi persoana potrivita. Eu cred in dragoste, in iubire. De ce nu, sa ma casatoresc la un moment dat? Altele s-au casatorit de trei ori si au divortat, eu de ce nu?’ a mai declarat Andreea Balan intr-un interviu sustinut de Cristi Brancu.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro