ANDREEA BALAN, NOI DEZVALUIRI DUREROASE DUPA SEPARAREA DE GEORGE BURCEA

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit la nici un an de cand s-au casatorit religios. Desi pareau ca au o casnicie fericita, cei doi si-au spus adio.

Solista a recunoscut ca a suferit enorm dupa despartirea de tatal fiicelor sale, insa a invatat ca viata merge mai departe.

Cu toate ca este o mamica singura, artista spera ca fetele sale, Ella si Clara, sa aiba o copilarie frumoasa fara niciun fel de lipsuri si sa fie mai fericite decat a fost ea.

‘De mica am visat ca voi avea 2 copii si dupa ce am alergat ani de zile sa ma stabilizez emotional si financiar, am indraznit sa imi indeplinesc visul. Imi doresc ca Ella si Clara sa fie mai fericite decat am fost eu, sa aiba o copilarie minunata, fara lipsuri emotionale sau de orice fel, sa se joace si sa fie educate frumos si sa stie ca nimic nu este imposibil si niciun vis nu e prea departe! Dragostea de mama este infinita!’, a scris Andreea Balan, pe Facebook.

loading...
Mai mult de atat, Andreea Balan este optimista dupa divortul de George Burcea si nu vrea sa dea cu piciorul iubirii. Asa ca este hotarata sa gaseasca un barbat care o va face fericita.
‘Sunt convinsa ca la un moment dat, daca voi cunoaste alte tipologii de barbati, cu siguranta voi gasi persoana potrivita. Eu cred in dragoste, in iubire. De ce nu, sa ma casatoresc la un moment dat? Altele s-au casatorit de trei ori si au divortat, eu de ce nu?‘, a declarat Andreea Balan, intr-un interviu pentru Cristi Brancu.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro