ANDREEA BALAN S-A PUS „INTR-O RELATIE” PE FACEBOOK.

Separarea dintre Andreea Balan si George Burcea tine capul de afis in lumea mondena, iar fanii cuplului au sperat – unii dintre ei mai spera, inca – intr-o impacare care sa rastoarne toate ipotezele si toate… ”calculele hartiei”.

Insa Andreea si George se afla in pragul divortului, iar actele au fost depuse, dupa cum a declarat chiar ea.

“Actele s-au depus de o luna, nu s-au depus zilele acestea, doar ca judecatoriile nu au lucrat. Urmeaza sa i se comunice lui si el sa vina in intampinare si apoi sa se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vara, deci o sa dureze”, a spus Andreea Balan la un post de televiziune. Acum, pe pagina de socializare a Andreei, apare mentionat ca vedeta se afla intr-o ”relatie” din luna mai a anului 2015.

Surprinzator, nu este mentionat ”maritata”, iar cei mai multi dintre fani au tras concluzia ca, de data aceasta, chiar nu mai poate fi cale de impacare intre fostii parteneri de viata. Iar unii dintre ei asteapta, cu siguranta, si reactia lui George Burcea.

loading...
Andreea Balan le-a explicat fanilor, in mediul online, cum reuseste sa ramana cu zambetul pe buze intr=o astfel de perioada sentimentala foarte dificila. Andreea a recunoscut ca nu este deloc usor, fiind vorba chiar despre o provocare constanta, insa totul devine – practic – un ”antrenament zilnic”.

”Primesc multe mesaje de la voi in care ma intrebati cum pot fi pozitiva si sa zambesc in momente mai putin placute. Raspunsul este urmatorul: Cred cu tarie ca atragem ceea ce gandim, gandurile transformandu-se in frecvente care ne aduc in viata exact ceea ce e in mintea si in sufletul nostru. Cred ca bucuria sau fericirea sunt alegeri pe care le facem zi de zi si daca ma trezesc cu o anumita stare mai putin placuta, aleg sa zambesc, sa raman pozitiva si incerc sa alung gandurile neplacute si sa vad partea plina a paharului”, a scris Andreea Balan pe pagina sa de socializare.

”Nu este usor, e o provocare constanta, dar este un exercitiu pe care il fac zilnic la fel ca un antrenament fizic. Totodata zambetele ne fac mai placuti celor din jur si astfel vom atrage oameni si lucruri frumoase in vietile noastre. Fiind mama, e foarte important sa eman pozitivitate, iar fetele mele sa se simta in siguranta si fericite in preajma mea. Suntem ceea ce gandim”, a mai scris vedeta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro