Andreea Balan si George Burcea s-au impacat, cand nimeni nu mai credea!

Cei doi au lasat in urma problemele care i-au dus la divort, dupa numai sase luni de casnicie. Ce se intampla intre ei, in aceste momente.

Andreea Balan si George Burcea au revenit la sentimente mai bune, dupa ce de Paste au fost protagonistii unui moment neasteptat.

Chiar in preajma Sarbatorilor Pascale, cei doi au inceput sa se atace cu tot felul de replici. Cu toate acestea, se pare ca episodul cu pricina a fost uitat, iar acum, de dragul fetitelor, Andreea Balan si George Burcea s-au impacat de dragul celor doua fetite pe care le au impreuna, Clara si Ella. Daca cei doi se blocasera in mediul online si nu se mai urmareau, se pare ca au gasit puterea de a trece peste problemele care i-au dus la divort si sa ramana prieteni, de dragul micutelor lor.

Iar daca cineva mai spera ca Andreea si George se vor impaca si vor renunta la divort, ei bine, actele lor de divort sunt in continuare pe masa notarilor si sunt sanse infime ca cei doi sa redevina o familie, asa cum erau in urma cu cateva luni.

loading...
Dupa ce Andreea Balan a anuntat divortul de George Burcea, multi dintre fanii artistei s-au intrebat daca nu cumva aceasta se va reintoarce la fostul iubit, Keo. Zvonurile au fost alimentate imediat dupa ce artista l-a deblocat pe fostul iubit si chiar a inceput sa il urmareasca si sa ii dea Like pe retelele de socializare. Informatia a ajuns si la urechile lui Misty, femeia care are un copil cu Keo si din cauza careia Andreea si artisul s-au certat.

Cu toate acestea, artista a facut primele declaratii despre posibila impacare cu fostul sau iubit si, subtil, i-a transmis un mesaj dur lui Misty, pe care a sfatuit-o „sa stea linistita” si sa nu fie geloasa, prin intermediul unui instastory postat pe contul ei de Instagram.

„Vreau sa dezmint ceva ce a aparut astazi in presa, cum ca eu as vrea sa ma impac cu un fost iubit. Nu, nu vreau sa sa ma impac cu nimeni din trecutul meu. Odata ce un capitol este incheiat, este bine incheiat si nu ma reintorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu inseamna ca nu pot sa apreciez o reprezentatie muzicala, daca imi place, pentru ca sunt artist. Iar persoanelor care vor sa isi faca reclama pe spatele meu, le sfatuiesc sa taca si sa ramana in anonimat, ca un like nu a omorat pe nimeni. Sa nu mai fie geloase si sa isi vada de vietile lor. Deci nu vreau sa ma impac cu nimeni. Sa stea linistita acolo…”, a spus Andreea pe Instagram story.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro