Andreea Marin, dezvaluire cu ochii in lacrimi despre fiica ei si a lui Stefan Banica Jr

Andreea Marin si fiica ei, Violeta, au o relatie extrem de apropiata.

Andreea Marin reusete sa se imparta de minune intre nenumaratele ei proiecte profesionale si viata de mama.

Din acest motiv, vedeta a ales sa-si mute biroul de lucru acasa, pentru a petrece mai mult timp in familie alaturi de fiica ei.

Violeta are 12 ani si pe masura ce creste isi uimeste tot mai mult mama cu aptitudinile ei si puterea ei de intelegere, extrem de matura, cu mult peste varsta ei.

loading...
Astazi, Andreea Marin a facut o dezvaluire emotionanta, in dreptul careia a atasat si o fotografie recenta cu Violeta.

Cand ziua incepe in lacrimi… de emotie, de bucurie, de frumos!
„Mami, iti amintesti la inceputul anului cand am fost racita tare si am stat o saptamana acasa, am fost suparata ca nu pot merge la scoala?” „Nu putem sa te las, aveai temperatura…” „Da, dar chiar atunci aveam un project important, o filmare la scoala in care urma sa joc, si am pierdut-o… De aceea, am scris scenariul si am comunicat cu colegii, care au jucat in film…”
„Asa… Si ce s-a intamplat?”

„De fapt, era un film cu tema ecologica pentru o competitie internationala, au participat copii de pe diverse continente si tocmai am aflat ca … am castigat!”
Bucuria fetitei mele nu a fost o explozie, dar in ochii mei lacrimile au explodat… Mi-au trecut prin inima atatea emotii si amintiri din toti acesti ani intr-o clipa doar si orice mama stie cate vise, temeri, cata deznadejde si spetanta ne insoteste in toti acest ani, pana ii vedem pe picioarele lor, pana sa ne bucuram de realizarile lor…
Violeta ma va certa, desigur, ca v-am povestit, dar imi asum – am simtit nevoia sa fac ceva, ca sa nu-mi sara inima din piept. Impartasita, bucuria e mai frumoasa!
Se spune ca un necaz nu vine de unul singur. Pentru mine, bucuria de azi nu a venit neinsotita.
Balerina – tabloul Violetei, gratia intruchipata – este semnat @mariaparasc_artist, v-am mai povestit despre universul minunat al acestui om talentat si frumos la suflet, care m-a cucerit prin arta sa si care, la inceputul acestei pandemii, s-a gandit sa picteze si sa doneze 50% din ceea ce primes te Campaniei Pretuieste Viata. Balerinele sale – le vedeti in atelierul sau de pictura in fotografia a doua – impresioneaza multe inimi, asa ca azi am primit vestea ca o noua donatie va veni catre noi. Multumim, om bun! ?

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro