Bia de la Puterea Dragostei, prima reactie dupa ce s-a aflat ca si-a petrecut noaptea cu Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu si Bia de la Puterea dragostei au fost surprinsi impreuna de camerele de luat vederi ale unei pensiuni. Impreuna cu cei doi fosti concurenti se mai aflau o prietena buna a brunetei si Jador.

La doar cateva zile dupa ce s-a aflat ca relatia dintre Andra si Bogdan Mocanu nu merge deloc bine si ca cei doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei au luat o pauza dupa o serie de certuri, un nou scandal a iesit la iveala. Se pare ca Bogdan Mocanu si-a petrecut noaptea cu Bia de la Puterea Dragostei. Alaturi de ei se mai aflau o prietena a frumoasei brunete si Jador.

Imaginile cu Bia de la Puterea Dragostei si Bogdan Mocanu i-au luat prin surprindere pe fanii emisiunii, care stiau de la el ca o iubeste mult pe Andra Volos. Telespectatorii au cerut mai multe lamuriri celor implicati. Se pare, insa, ca bruneta nu este inca dispusa sa povesteasca ce s-a intamplat intre ea si fostul concurent de la show-ul din Turcia.

„Nu vreau sa discut despre acest subiect! Primesc foarte multe mesaje de la voi!! Cand o sa simt, am sa ies sa vorbesc!

loading...
Referitor la ce a aparut in mediul online”, a scris Bia de la Puterea Dragostei pe pagina ei de Instagram, dupa ce a primit zeci de mesaje de la fani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro