Bianca de la Puterea dragostei, noi declaratii despre relatia cu Livian

Trecutul inca ii urmareste pe Bianca si Livian, unii dintre cei mai indragiti concurenti de la Puterea dragostei.

In ultimele saptamani, neintelegerile dintre Bianca si Livian au fost din ce in ce mai apasatoare. Bianca a izbucnit in lacrimi in emisiunea de astazi din cauza acuzelor lui Livian si tot el a putut s-o linisteasca. „M-a enervat faptul ca imi reproseaza o singura chestie care nu inseamna nimic. Am aflat si eu alte chestii..”, a declarat Livian.

Livian a declarat ca el nu vrea sa spuna ce a aflat despre Bianca. Berna sustine ca el crede ca Bianca inca se gandeste la Bogdan Mocanu. Bruneta a declarat ca nu e asta pentru Livian stie tot ce s-a intamplat intre ea si fostul iubit al Andrei Volos.

„Nu stiu ce a auzit el, eu n-am vorit cu niciun baiat de cand sunt cu el. Sunt oameni care inventeaza si el crede. Asa e felul lui. Eu i-am spus lui de persoanele cu care am fost, dar nu i-am dat detalii. M-a intrebat o singura data si asta a fost la inceputul relatiei. I-am ascuns ca am fost cu partenerul meu si am facut chestia aia…Astea-s motivele pentru care el s-a despartit de mine”, a declarat Bianca.

loading...
Recent, s-a aflat ca Bianca si Livian s-ar fi impacat. Anuntul a fost facut de vloggeritele Reea si Tina. In emisiunea de astazi, Bianca a povestit un gest facut de Livian care ar fi putut duce catre o impacare intre cei doi: „Pe mine m-a deranjat ca a spus ca eu trag de el. Nu e chiar asa. El a si recunoscut. Acum doua saptamani am zis ca nu vreau sa mai raman, ca vreau sa inchei. Dupa emisiune, a venit si m-a pupat. Deci, ce inseamna asta? Si el a vrut sa stea. Nu numai eu”.

A explodat bomba! Bianca si Livian, cei doi indragiti concurenti de la Puterea dragostei, s-au impacat! Informatia a fost dezvaluita de Reea si Tina intr-un vlog pe canalul lor de Youtube. Dupa o perioada in care s-au tot sicanat si certat si au sustinut sus si tare ca nu mai e cale de reconciliere, Bianca Comanici si Livian Nelson Pop ar forma din nou un cuplu. Fanii celor doi tineri sunt in extaz!

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Bianca e iubita lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu a facut o postare pe contul sau oficial de Instagram.

Tanarul s-a pozat intr-o benzinarie, dar si-a acoperit fata cu un emoticon care infatiseaza un lup, supranumele pe care el si l-a ales in urma cu mult timp.

loading...
„Zici ca sunt Escobar cand era la inchisoare”, a scris concurentul de la Puterea dragostei in dreptul fotografiei. „Deblocheaz-o pe Bianca, Escobare”, a comentat imediat un internaut. Cum era de asteptat, s-a pornit dezbaterea pe contul lui Livian cu privire la relatia lui cu Bianca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro