Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” primeste lovitura dupa lovitura.

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a postat un clip video pe contul sau oficial de socializare in care se arata nemultumit de cum si-a gasit masina in parcare.

Masina lui Bogdan Mocanu. Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” primeste lovitura dupa lovitura. Cum si-a gasit fostul concurent masina de lux, in parcare, nu se astepta nimeni.

Masina lui Bogdan Mocanu. „Si cand te gandesti ca ziua ta nu poate sa mearga mai prost…se mai trezesc unii care habar n-au sa-si lase un numar de telefon, sa-si ceara scuze…Sa va fie rusine, bai! Sa va fie rusine!”a transmis Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”.

Masina lui Bogdan Mocanu. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D trece printr-o perioada mai grea. El si Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-au despartit. Bogdan Mocanu a fost surprins la hotel alaturi de Bia de la „Puterea Dragostei”. Andra Volos nu a putut sa treaca peste aceasta infidelitate, iar acum Bogdan spera la o impacare.

loading...
Masina lui Bogdan Mocanu. Andra Volos si Bogdan Mocanu s-au cunoscut in cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”. Cand au iesit din emisiune, cei doi au decis sa se mute impreuna. In prezent, Andra si Bogdan sunt separati.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro