Ce masuri a luat Mirela Vaida, dupa ce Vulpita a fost la un pas sa fie lovita

Scandal de proportii pe platourile „Acces Direct“. A devenit „vedeta“ dupa ce povestea dintre ea si sotul ei, Viorel, a ajuns in casele romanilor, dar acum viata de cumplu s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru sotia-Vulpita! Enervat la culme de noul statul al Veronicai, de colaborarile ei muzicale, de transformarea majora de look, si, de ce nu, si de simpatia mai mare pe care a reusit sa o obtina in randul publicului, barbatul din Blagesti mai sa o ia la bataie in direct! Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare.

Judecand dupa viata pe care o duceau in comuna vasluiana, nu e de mirare ca sotii Stegaru nu isi doresc sa piarda statutul de vedete. Cu toate acestea, transformarile din viata Vulpitei: rochia crapata pe picior, unghiile, genele, si parul aranjat la salon, ii fac pe Viorel sa-si doreasca sa se intoarca la origini.

Nemaisuportand ca sotia sa-i iasa din cuvant, „cocosul“ Viorel s-a gandit sa aplice corectia! Gata, gata, sa o loveasca intr-un acces de furie, barbatul a fost dat afara din platou de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii.

„Viorel, ia iesi afara. Iesi acum afara, pana numar la trei. Te rog sa iesi acum afara! Sa ne linistim un pic“, i-a spus moderatoarea, dupa care Viorel s-a ridicat si a plecat in camera de protocol.

Chiar daca viata lor s-a imbunatatit radical, iar Vulpita se apropie din ce in ce mai mult de statutul de adevarata doamna, asta nu inseamna ca certurile dintre ea si Viorel au incetat. Din contra!

loading...
Daca nu a mers cu frumosul, iar Veronica nu l-a luat in serios nici atunci cand i-a cerut sa renunte la colaborarea cu Rafaelo, nici cand i-a cerut sa-si dea jos genele si unghiile, sau cand pur si simplu a explodat la vederea acesteia blonda si cu tatuaje, barbatul s-a decis sa schimbe placa!

Frustrat ca Vulpita nu il mai vrea, dupa cum ea a si binevoit sa recunoasca, Viorel s-a descis sa fuga la o alta domnisoara.

„Mi-a si spus: La ce ora ai nevoie, atunci vin!. O sun, vine si imediat ma ia“, a spus cu mandrie barbatul.

Chestionata de Vaida cu privire la o posibila despartire de Viorel, Veronica a spus cu toata inima: „Nu-l mai vreau!“.

„Ti-au luat putin mintile succesul, YouTube-ul, Rafaelo? Ti-a dat el de inteles ca ar vrea mai mult decat o colaborare profesionala?“, a intrebat-o prezentatoarea pe Vulpita, care a negat cu vehementa aceasta posibilitate: „Nu, nu!“.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro