Ce mesaj a primit iubita lui Marica din partea amantei fostului fotbalist.

Ciprian Marica s-a vazut pus intr-o situatie incredibila, in ultimele zile. Dupa ce un filmulet care il infatiseaza pe fostul jucator al echipei nationale de fotbal a devenit viral in mediul online, s-au aflat mai multe detalii si despre cine este amanta sportivului.

Cu o zi in urma, fostul jucator de fotbal a devenit protagonistul unui scandal de proportii. Din pricina unei filmari care a circulat cu repeziciune pe retelele sociale, sportivul s-a trezit ca este in centrul atentiei, in plina pandemie. Ciprian Marica a fost prins cu amanta, Ana Muntea, intr-un hotel de lux din Cluj. Intamplarea a avut loc in urma cu un an, in luna augsut din 2019.

Mai mult, in respectiva inregistrare, el apare intr-o tinuta foarte sumara, compusa doar dintr-un prosop, cat este luat la intrebari de sotul furios. Potrivit cancan.ro, legatura dintre cele doua familii, cea a fostului fotbalist, cat si cea a lui Florin Muntean Jr., era una cu mult mai veche de atat.

De asemenea, atat partenera de viata, Ioana Marcu, dar si Ana Muntean, femeia surprinsa alaturi de sportiv in camera de hotel, se cunosteau de ceva vreme. Ba chiar, in mod ironic, acestea ar fi fost prietene. Ana le-a urat acestora “Sarbatori fericite”, cu prilejul Craciunului, in 2018. Totul, cel mai probabil, pentru a mentine aparentele, dupa cum au fost de parere si apropiatii cuplului.

loading...
Chit ca in viata lor de cuplu au aparut asemenea probleme, cand credeau ca totul le merge foarte bine, Ioana s-a aratat ferma pe pozitie si pare ca ii va ramane alaturi sportivului. Totusi, pana la acest moment, niciunul dintre ei nu a transmis o reactie oficiala, legata de subiectul delicat.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro