Cum a ajuns Culita Sterp sa fie dat in judecata de o institutie publica?

Solistul Culita Sterp a ajuns prin tribunale in calitate de parat intr-un proces cu spitalul din Hunedoara, incheiat acum doi ani.

Solistul Culita Sterp a ajuns prin tribunale in calitate de parat intr-un proces cu spitalul din Hunedoara, incheiat acum doi ani. Ajuns in atentia publicului dupa nunta cu Carmen de la Salciua, Culita Sterp a urcat repede treptele celebritatii, devenind astazi unul dintre cei mai cautati artisti din Romania.

Si fratele lui, Iancu, se descurca de minune, dupa participarea la show-ul ”Puterea dragostei” devenind unul dintre cei mai constanti concurenti de la Survivor, show-ul de supravietuire desfasurat in aceste zile in Republica Dominicana, care saptamana viitoare isi va desemna castigatorul, in direct la Kanal D.
loading...
Din vremea in care inca mai era insurat cu Carmen de la Salciua, de care a divortat intre timp, dupa care s-a reimpacat cu ea si s-au certat iar, Culita are si un necaz la activ, fiind dat in judecata de spitalul din Hunedoara, intr-un proces care a durat mai multi ani la Judecatoria Hateg, orasul natal al cantaretului. Cum solistul aparea in calitate de parat, iar procesul s-a incheiat cu solutia ”indreptare eroare materiala”, este de asteptat ca partile sa se fi inteles pana la urma, asa ca decizia judecatorilor din septembrie 2018 a multumit pe toata lumea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro